آنها که از مرزهایی جغرافیایی پا را فراتر میگذارند، به دنبال ایجاد تغییر در مدار زندگی خود هستند. انتخاب آسان ترین راه مهاجرت به مالزی گام بلندی است که برای رسیدن به موفقیت و تغییر در زندگی خود برمیدارید! با دنبال کردن مسیرهای مهاجرت آسان به مالزی راه رسیدن به هدف را کوتاهتر کنید.
مشاوره شریف، همراه شما در مالزی است، ما ثمره 18 سال زندگی در مالزی را با نشان دادن روش های ساده و مأنوس مهاجرت تحصیلی به مالزی در اختیارتان میگذاریم.
دلت می خواد سریع و راحت به مالزی مهاجرت کنی؟
چرا به دنبال آسان ترین راه مهاجرت به مالزی هستید؟
مهاجرت به مالزی نقطه عطف کسانی است که یک بار به مالزی سفر کرده و طعم شیرین آن را چشیدهاند! فرقی نمیکند که شما یک انسان فرهنگجو و عاشق تحصیل در مالزی باشید یا صرفاً برای یافتن خوشمزهترین غذاها یا بهترین تفریحات به مالزی سفر کنید، مهاجرت همان تغییری است که در مسیر زندگی خود ایجاد میکنید.
پس اگر به دنبال تغییر در زندگی و آشنایی با افراد با ارتعاشات و فرهنگهای مختلف هستید، بهتر است با آسان ترین راه مهاجرت به مالزی آشنا شوید.
نیازی به گفتن ندارد که در میان کشورهای دنیا، مالزی مقصدی است که همه خوبیها را در یک جا جمع کرده است. این کشور مقصدی مطلوب برای همه افراد است. افرادی که از مهاجرت تحصیلی مالزی به عنوان آسان ترین راه مهاجرت به مالزی یاد میکنند از این مزایا برای زندگی در مالزی حرف زدهاند:
- مالزی مقصدی مطلوب برای دانشجویان است.
- کشور مالزی بهترین مکان برای کسانی است که اهل تفریح و گردش هستند.
- خوشمزهترین مقصد برای شکم گردان کشور مالزی است.
- این کشور خوش آب و هواترین نقطه برای کسانی است که به دنبال آب و هوایی مطلوب هستند.
- مالزی بیحاشیهترین و آرامترین کشور برای کسانی که به دنبال آرامش هستند.
حالا که معلوم شد شما هم جزو طرفداران مالزی هستید و به دنبال آسانترین راه مهاجرت به مالزی میگردید، با مشاوره شریف همراه شوید؛ ما با نشان دادن راههای مهاجرت آسان به مالزی، مسیر رسیدن شما را برای رسیدن به این کشور دوست داشتنی هموار میکنیم.
4 دلیل اصلی طرفداران مهاجرت آسان به مالزی
- ثبات سیاسی کشور مالزی
- نرخ تورم ثابت
- هزینه پایین زندگی
- مردم مهربان و خونگرم
3 گروهی که به مالزی مهاجرت می کنند
در میان کسانی که مهاجرت آسان به مالزی را انتخاب میکنند، بیشتر از بقیه با این گروه افراد مواجه میشوید:
- دانشجویان برای تحصیل در مالزی
- کارگران ساده و ماهر برای کار کردن در مالزی
- تجار و سرمایه گذران برای سرمایه گذاری و اقامت در مالزی
انتخاب سریع ترین و راحت ترین شیوه مهاجرت به مالزی!
راههای مهاجرت به مالزی خیلی بیشتر از آن است که به فکرتان خطور کند. فقط باید هدفتان را مشخص کنید تا بتوانید برای انتخاب بهترین و آسان ترین راه مهاجرت به مالزی، درستترین تصمیم را بگیرید. ما برایتان از روشهای مختلف مهاجرت به مالزی میگوییم انتخاب و گزینش با خودتان:
- مهاجرت به مالزی از طریق تحصیل
- مهاجرت مالزی از طریق خرید ملک
- مهاجرت با سرمایه گذاری
- مهاجرت از طریق کار
- مهاجرت به مالزی از طریق اقامت خانه دوم من
- مهاجرت از طریق تولد
- مهاجرت به مالزی از طریق ازدواج
هر چند شما میتوانید با انتخاب هر کدام از روشهای بالا به مالزی مهاجرت کنید، ولی مشاوره شریف آسان ترین راه مهاجرت به مالزی را به شما پیشنهاد میدهد. میدانید از میان راه های گفته شده مسیر مهاجرت آسان به مالزی کدام است؟ در ادامه با ما همراه باشید.
انواع روش های مهاجرت به مالزی
1-مهاجرت تحصیلی، آسان ترین راه مهاجرت به مالزی
مالزی یازدهمین مقصد تحصیلی محبوب دنیا است که میزبان دانشجویان زیادی از سراسر دنیا است. میدانید چرا؟
چون این کشور مدارس بینالمللی عالی، دانشگاههای معتبر با رنکینگ جهانی، و کالجهای زبان بینظیری دارد. کافی است با کارشناسان مشاوره شریف در ارتباط باشید تا چشماندازی از دانشگاههای مطرح جهانی، مدارس بینالمللی و کالجهای زبان فوقحرفهای از مالزی پیدا کنید.
مهاجرت تحصیلی به مالزی، بهترین، ساده ترین و آسان ترین شیوه مهاجرت به این کشور است. انتخاب بهترین دانشگاه های مالزی ترسیم آیندهای مطمئن و روشن برای شما و فرزندانتان است.
2-مهاجرت به مالزی با خرید ملک، لاکچری ترین روش
اگر هدفتان از مهاجرت به مالزی داشتن یک زندگی لاکچری است، میتوانید با خرید ملک در ایالت ساراواک مقیم این کشور شوبد.
دولت مالزی در در برنامه S-MM2H «خانه دوم من ساراواک» شرایط متفاوتی برای مهاجرت به مالزی اعلام کرده است. میدانید شرایط S-MM2H چیست؟
متقاضیان مهاجرت آسان به مالزی که در بازه سنی 40 تا 50 سال هستند، میتوانند با خرید ملک مسکونی در این ایالت ساراواک، اقامت مالزی بگیرند!
در برنامه S-MM2H «خانه دوم من ساراواک» حداقل مبلغ خرید خانه مسکونی 600،000 RM مشخص شده است.
3-مهاجرت به مالزی با سرمایه گذاری، روشی پرسود
میدانستید اقتصاد باز و صنعتی مالزی جزو بهترینهای اقتصاد دنیا به شمار میرود؟ بر اساس شاخص رقابت IMD این کشور صاحب چهاردهمین بازار رقابتی جهان است. بانک جهانی مالزی را ششمین کشور آسان جهان برای تجارت و ششمین کشور فعال برای سرمایهگذاری خارجی توسط FPM معرفی کرده است.
بهتر است بدانید مهاجرت به مالزی با سرمایه گذاری، روش پرسود برای کسانی است که به دنبال جایی برای سرمایه گذاری هستند. مالزی میزبان خوبی برای سرمایهگذاران خارجی است و از ورود سرمایه برای توسعه بخشهای استراتژیک مانند کشاورزی، جهانگردی، بیوتکنولوژی، فناوری اطلاعات و ارتباطات و چندرسانهای استقبال میکند.
4-مهاجرت به مالزی از طریق کار، روشی نه چندان ساده
هر چند مهاجرت به مالزی از طریق کار کردن چندان ساده نیست و فراز و فرود زیادی دارد، ولی برای کامل شدن کلکسیون راه های مهاجرت به این کشور میخواهیم از شرایط کار کردن در مالزی برایتان بگوییم. دولت مالزی به این راحتیها به نیروهای غیر بومی اجازه کار کردن نمیدهد، برای آن که واجد شرایط دریافت ویزای کار در مالزی شوید باید و نبایدهای زیادی پیش رویتان است من جمله:
- داشتن دعوتنامه، برای مهاجرت کاری به مالزی باید از سوی یک شرکت مالزیایی به کار دعوت شده باشید.
- دعوت خشک و خالی کافی نیست و کارفرما باید از جانب شما، برایتان درخواست مجوز کار بدهد.
- فقط درخواست کار کافی نیست، شرکت مالزیایی باید بتواند به دولت ثابت کند که در آن منطقه، هیچ کسی نیست که صلاحیت احراز این شغل را داشته باشد.
- پس از انجام همه کارهای بالا، کارگر خارجی باید از سوی آژانسهای مختلف و اداره مهاجرت مالزی تأیید شود.
- از همه اینها که بگذرید، نیروی کار خارجی باید پشتیبان مالی قوی داشته باشد.
دریافت ویزای کار مالزی
5-مهاجرت به مالزی از طریق اقامت خانه دوم من MM2H، روشی مطمئن
مهاجرت به مالزی از طریق اقامت «مالزی خانه دوم من (MM2H)» یک پیشنهاد فوق العاده از سوی دولت برای مهاجران است. در این طرح یک ویزای ورودی چندگانه با اعتبار پنج ساله به مهاجران داده میشود. این شیوه مهاجرت مخصوص کسانی است که برای گذران دوران بازنشستگی به دنبال جایی با آب و هوای مطلوب و آرامشی تمام نشدنی هستند.
با انتخاب اقامت MM2H میتوانید همسر و فرزندان زیر ۲۱ سال و مجرد خود را به همراه بیاورید. شرایط دریافت ویزای MM2H:
- متقاضی باید در طول یک سال حداقل 90 روز در خاک مالزی ساکن باشد. این مدت برای این است که نشان دهد شما میتوانید به اقتصاد مالزی کمک کنید.
- حداقل درآمد متقاضی دریافت MM2H حداقل 40،000 RM در ماه باشد.
- متقاضی باید حساب سپرده ثابتی با مبلغ حداقل یک میلیون رینگت در مالزی باز کند.
- سن مجاز برای دریافت ویزای اقامت خانه دوم من دو گروه هستند: افراد بین 35 تا 49 سال و افراد بالای 50 سال
6-مهاجرت به مالزی از طریق تولد فرزند، روشی غیر ممکن!
میدانستید کشورهای دنیا برای تولد کودکان از 2 قانون پیروی میکنند:
- قانون خاک، کشورهایی که قانون خاک دارند، به هر فرزندی که در خاک آن کشور به دنیا باید تابعیت و شهروندی میدهند.
- قانون خون، در این کشورها تنها به کسانی تابعیت داده میشود که پدر و مادرشان تابع آن کشور باشد.
باید بدانید مالزی کشوری است که تابع خون است و تنها به فرزندانی که والدین مالزیایی داشته باشند تابعیت میدهد. بهتر است بدانید مهاجرت به مالزی از طریق تولد فرزند روشی غیرممکن برای اقامت در مالزی است. پس این فکر را از مخیلهتان خارج کنید که با تولد فرزند در مالزی بتوانید تابعیت یا اقامت مالزی را بگیرید.
7-مهاجرت به مالزی از طریق ازدواج، هیجان انگیزترین روش
یکی از راههای مهاجرت به مالزی از طریق ازدواج کردن است. برای ازدواج با فرد مالایی باید 2 شرط اصلی و حیاتی را داشته باشید:
- اول این که مجرد باشید.
- دوم این که پدرتان شما را از ارث محروم نکند و مادرتان شیرش را حلالتان کند.
یکی از راههای هیجان انگیز و متفاوت مهاجرت به مالزی ازدواج با یک فرد تابع این کشور است.
اگر قصد ازدواج با یک فرد مالایی را دارید، باید بدانید مالزیاییها انسانهایی مهربان، سخاوتمند و دوست داشتنی هستند، آوازه آشپزی و غذاهای خوشمزه آنها هم زبانزد خاص و عام است. پس برای مهاجرتی متفاوت به مالزی این راه را هم میتوانید امتحان کنید.
آسان ترین راه مهاجرت به مالزی کدام است؟
از میان راههای مختلفی که برای مهاجرت به مالزی برایتان لیست کردیم، میخواهیم بهترین و آسان ترین راه مهاجرت به مالزی را برایتان سوا کنیم.
همان طور که همه در انشاهای بچگی معتقد بودیم که علم بهتر است با ثروت! بهترین و آسان ترین راه مهاجرت، کسب علم و دانش یا همان مهاجرت تحصیلی به مالزی است.
جالب است بدانید در میان ویزاهای مالزی، حساب ویزای تحصیلی هم از بقیه جدا است و مزایای زیادی دارد.
ویزای تحصیلی مالزی یکی از انوع ویزاهایی است که طبعی معتدل دارد، نه مثل ویزای کار غیر قابل دسترسی است و نه مثل ویزای توریستی مالزی، توی همان فرودگاه به دستتان میرسد.
برای تهیه این ویزای دوست داشتنی، احتیاج به مقدماتی دارید، به طور مثال برای مهاجرت تحصیلی به مالزی و کسب علم در این کشور نیاز به اپلای دانشگاه های مالزی دارید. پذیرش دانشگاه یکی از مدارک لازم برای دریافت ویزای تحصیلی هم هست. انواع ویزای تحصیلی مالزی:
- ویزای دانش آموزی
- ویزای دانشجویی
- امکان دریافت ویزای همراه مالزی با داشتن ویزای تحصیلی
مدارک مورد نیاز ویزا برای مهاجرت تحصیلی مالزی
عاقبت جوینده یابنده است، حالا که از میان گزینههای بسیار آسان ترین راه مهاجرت به مالزی را یافتید، نوبت دریافت ویزا برای ورود به این کشور است. مدارک مورد نیاز ویزا برای مهاجرت تحصیلی مالزی از این قرار است:
- فتوکپی پاسپورت که نشان دهد حداقل 1 سال اعتبار باشد
- ارائه عکس در سایز پاسپورت
- کپی پیشنهاد یا پذیرش از سوی دانشگاه
- فرم درخواست ویزا تکمیل و امضا شده
- نمرات آزمون GMAT یا GRE بسته به دوره درخواستی
- نتایج آزمون آیلتس و تافل در صورت نیاز
- رونوشت های تایید شده از مدارک تحصیلی متوسطه و پس از متوسطه
- دانشجویان بین المللی نیز باید بسته به کشور مبدأ خود، یک ضمانت نامه شخصی یا سپرده اوراق بهادار بپردازند.
مدارک مورد نیاز برای اقامت کشور مالزی
هزینه ی مهاجرت آسان به مالزی
هزینه مهاجرت آسان به مالزی بستگی به نوع انتخاب شما دارد. اگر با سرمایه گذاری در مالزی قصد مهاجرت به این کشور را داشته باشید، باید مبلغ کلانی برای مهاجرت به مالزی هزینه کنید.
در سایر روشهای مهاجرت به مالزی هم باید هزینهها را برآورد کنید. به طور مثال برای مهاجرت خانه دوم من در صورت خرید ملک شرایط بهتری خواهید داشت، پس هزینه مهاجرت به مالزی با هزینه خرید ملک در مالزی برابری میکند.
هزینه مهاجرت تحصیلی مالزی، که یکی از آسان ترین راه مهاجرت به مالزی است؛ از هر دانشگاه به مؤسسه دیگر و با توجه به نوع دوره درخواستی متفاوت است.
اخذ ویزای تحصیلی برای درس خواندن در دانشگاه های بین المللی مالزی با هزینه بیشتری همراه است. در حالی که تحصیل در مالزی و دانشگاه های دولتی این کشور برایتان مقرون به صرفه تر تمام میشود.
برخی از دانشگاه های مالزی ممکن است هزینههای اضافی مانند هزینههای معاینه پزشکی و بیمه درمانی را به سایر هزینهها بیفزایند.
مزایا و معایب آسان ترین راه مهاجرت به مالزی
قابل توجه کسانی که به دنبال آسان ترین راه مهاجرت به مالزی هستند!!!
هر چند مهاجرت آسان به مالزی مزایای زیادی دارد؛ در عین حال ممکن است شرایط زندگی در مالزی به مذاق بعضیها خوش نیاید. ما برایتان از مزایا و خوبیها و معایب مهاجرت تحصیلی به مالزی که ممکن است شما را دچار چالش کند، میگوییم.
مزایای زندگی و مهاجرت تحصیلی به مالزی برای ایرانیان
ایرانیان به دنبال جایی برای زندگی توأم با آرامش هستند و مالزی جایی برای زندگی آرام و بدون حاشیه است، مزایای زندگی و مهاجرت تحصیلی به مالزی برای ایرانیان از این قرار است:
- مالزی کشوری غنی از سرمایههای طبیعی است و برای دانشجویانی که با ویزای تحصیلی مالزی میخواهند در یک محیط آرام و در عین حال مترقی درس بخوانند، بینظیر است.
- کوالالامپور پایتخت مالزی یک شهر پررونق است که با وجود بلندترین آسمان خراش ها یکی از مقاصد اصلی گردشگران و ماجراجویان است.
- اسلام دین غالب مردم کشور مالزی است که از آداب و اعتقادات خود حمایت میکنند و شما به عنوان یک مسلمان هیچ مشکلی برای زندگی و مهاجرت تحصیلی به مالزی ندارید.
- هر چند زبان رسمی مردم مالزی بهاسا است، ولی به دلیل تعداد بالای مهاجران، بیشتر مردم به زبان انگلیسی با دیگران ارتباط برقرار میکنند.
معایب مهاجرت تحصیلی به مالزی برای ایرانیان
به قول نیوتون دنیا آبستن کشفهای زیادی است؛ پس اگر به دنبال معایب زندگی و مهاجرت به مالزی هستید، باید آنها را کشف کنید، خواندن این نکات هم کمک زیادی به روند اکتشافاتتان میکند:
- مالزی کشوری با آب و هوای معتدل و مرطوب است و رطوبت بالا باعث بارش فراوان باران در این کشور میشود و در بسیاری از مواقع بارانهای مالزی با رعد و برق همراه است. اگر هوای مرطوب چندان برای شما خوشایند نیست در صورت مهاجرت تحصیلی به مالزی، میتوانید این را به حساب معایب آن بگذارید!
- سیستم حمل و نقل در قسمت شرقی مالزی آنچنان پیشرفته نیست، اما شبه جزیره مالزی دارای یک سیستم حمل و نقل پیشرفته و مناسب است. جالب است بدانید با داشتن 6 فرودگاه بین المللی بیشتر شهرهای این کشور از طریق مجاری هوایی به یکدیگر متصل هستند. شاید شما که مهاجرت تحصیلی به مالزی را انتخاب کردهاید، دلتان نخواهد برای حمل و نقل سیستمهای مختلفی را تجربه کنید!
- در کشور مالزی تعطیلات رسمی فراوانی وجود دارد. جالب است بدانید اگر یک روز تعطیلی رسمی به روزهای تعطیل آخر هفته بیافتد، روز تعطیل به روز غیر تعطیل بعد از آن انتقال پیدا میکند. اگر از تعطیلات فراری هستید، مالزی مقصد مطلوبی برای مهاجرت شما نیست.
- مالزی کشوری است که دولت آن با مالیات اداره میشود؛ در واقع بخش اعظم درآمد دولت از راه مالیات و عوارض گوناگون به دست میآید. اگر دلتان نمیخواهد با پرداخت مالیات خدمات بیشتری دریافت کنید، مهاجرت تحصیلی به مالزی انتخاب درستی برای شما نیست.
شرایط مهاجرت تحصیلی مالزی در سال 2023
برای آن که اطلاعات کافی از شرایط مهاجرت تحصیلی مالزی داشته باشید این چند خط را با دقت بیشتری بخوانید:
- شرط اول مهاجرت تحصیلی مالزی داشتن گذرنامه، پاسپورت یا سند مسافرتی است.
- شرط دوم برای مهاجرت به مالزی اخذ ویزا است. همان طور که خودتان میدانید اخذ ویزای مالزی بستگی به هدف شما از اقامت در مالزی دارد. ویزای سوشیال مالزی بهترین نوع ویزا و مقدمهای برای دریافت سایر ویزاهای مالزی است.
- شرط بعدی مهاجرت تحصیلی مالزی داشتن تمکن مالی است. به طور مثال برای مهاجرت به مالزی از طریق اخذ ویزای MM2H باید بودجه کافی و نقدینگی داشته باشید تا بتوانید حساب سپرده بانکی به مبلغ حداقل یک میلیون رینگت باز کنید.
- شرط دیگر مهاجرت آسان به مالزی این است که جزو افراد ممنوع الورود نباشید. شما از هر ملیت، نژاد و مذهبی که باشید، میتوانید اقامت مالزی بگیرید غیر از اتباع اسرائیل. البته با نگاهی اجمالی به قوانین مهاجرت به مالزی، ورود برخی افراد به مالزی ممنوع است؛ حتی اگر مدارک و شرایط مهاجرت به مالزی را داشته باشند.