تحصیل در مالزی، اقامت مالزی، دانشگاه های مالزی و کالج های زبان مالزی

تماس بگیرید
تماس از طریق واتساپ
پنج شنبه, ۲۱ آذر , ۱۳۹۸
منو

تحصیل در مالزی، اقامت مالزی و دانشگاه های مالزی

صفحه اصلی / اقامت مالزی / مدارک مورد نیاز برای اقامت مالزی
اقامت 10 ساله مالزی

مدارک مورد نیاز برای اقامت مالزی

آنچه برای اقامت خانه دوم MM2H نیاز دارید

۱-   تکمیل نمودن فرم درخواست MM2H
این فرم شامل: مشخصات فردی و علل درخواست شما برای عضویت است. (برای همراهان باید جداگانه تکمیل شود)

۲-   تکمیل نمودن فرم  Social visit 
(این فرم نیز برای همراهان باید جداگانه تکمیل شود)

۳-   رزومه ۱۰ ساله‌ی فرد متقاضی
روزمه‌ی یاد شده اعم است از: سوابق تحصیلی، دوره‌های آموزشی و شغلی، مهارت‌ها و تخصص‌ها

۴-  ترجمه رسمی پاسپورت فرد متقاضی و همراهان

۵-   فتوکپی تمامی صفحات پاسپورت فرد متقاضی و همراهان
برای صرفه‌جویی در وقت و هزینه پیشنهاد می‌شود؛ پاسپورت حداقل ۵ سال اعتبار داشته باشد.
(هر زمان اعتبار پاسپورت به اتمام رسید، باید مجدد ویزای شما تمدید شود)

۶-   گواهی؛ مبنی بر درآمد ماهانه
گواهی از فیش حقوقی ۳ ماه آخر یا حقوق بازنشستگی یا سود سهام، اجاره املاک و مستغلات و یا درآمد سرمایه‌گذاری.
گفتنی است؛ این درآمد ماهانه باید ۱۰ هزار رینگت معادل ۳ هزار $ باشد و شامل کل خانواده شما می‌شود.
اگر شما به تنهایی اقدام می‌کنید باید درآمد ماهانه ۷ هزار رینگت معادل ۲ هزار $ ارائه دهید که البته باز هم بستگی به سن شما دارد.

۷-   نامه معتبر عدم سوء پیشینه
نامه باید از طرف پلیس و یا مامورین سفارت صادر شده باشد.

۸-   گواهی بانکی
گواهی بانک باید به نام شخص متقاضی و یا همسر او باشد.
معیار اصلی گواهی بانکی شما باقیمانده‌ی موجودی شما در ماه آخر است که برای افراد زیر ۵۰ سال نباید از ۵۰۰ هزار رینگت و افراد بالای ۵۰ سال از ۳۵۰ هزار رینگت کمتر باشد.

لازم به ذکر است؛ شما ملزم نیستید فقط از یک حساب بانکی استفاده کنید و می‌توانید از موجودی خود در چند حساب بانکی هم این گواهی را دریافت کنید.

  • نامه بانکی شما باید شامل موارد زیر باشد:
    شماره ‌حساب و نام متقاضی
    تاریخ آخرین موجودی حساب
    تاریخ اخذ گواهی بانکی
    نام بانک
    خاطرنشان می‌شود؛ نامه باید در سربرگ بانک بوده و دارای لوگو، آدرس، تلفن، فکس، ایمیل و تمامی مشخصات بانک باشد.

۹-  ده قطعه عکس پاسپورت برای متقاضی و همراهان

۱۰-  در صورت اخذ اقامت برای همراهان؛ ترجمه سند ازدواج، ترجمه شناسنامه فرزندان (فرزندان زیر ۲۱ سال و مجرد)، ترجمه رسمی شناسنامه والدین بالای ۶۰ سال (در صورت همراه بودن) نیز الزامی می‌باشد.

۱۱-  گواهی خرید ملک در مالزی به ارزش یک میلیون رینگت
(برای افرادی که به ‌واسطه‌ خرید ملک تقاضای ویزای MM2H دارند)

نکته:

***  ویزای همراه MM2H به همسر، فرزندان زیر ۲۱ سال مجرد و والدین بالای ۶۰ سال متقاضی تعلق می‌گیرد.

***  تا هنگامی که سن فرزندان زیر ۲۱ سال و همچنین مجرد می‌باشند تحت پوشش ویزای MM2H قرار خواهند گرفت.
***  متقاضیان از کشورهای منتخب که با ویزای گردشگری توریستی اولیه، برای گرفتن ویزا MM2H وارد مالزی می‌شوند ملزم به پرداخت جریمه ۵۰۰ رینگت می‌باشند.
این پرداخت باید در شعبه مهاجرتی پوتراجایا قبل از برچسب و امضاء MM2H در پاسپورت صورت گیرد.

***  فرآیند تصویب درخواست بین ۴ تا ۶ ماه از زمان ارائه‌ی درخواست طول خواهد کشید (در مورد افرادی که مدارک آنان تکمیل است).

این مطلب را از دست ندهید:  اقامت مالزی

 

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *