تحصیل در مالزی، اقامت مالزی، دانشگاه های مالزی و کالج های زبان مالزی

تماس بگیرید
دوشنبه, ۲۹ مهر , ۱۳۹۸
منو

تحصیل در مالزی، اقامت مالزی و دانشگاه های مالزی

صفحه اصلی / قوانین جدید ویزای تحصیلی در مالزی / قوانین جدید ویزای تحصیلی در مالزی

قوانین جدید ویزای تحصیلی در مالزی

تشدید قوانین ورود دانشجویان خارجی به مالزی

دولت مالزی با هدف کاهش میزان سو‌ء استفاده از ویزاهای دانشجویی، شرایط ورود دانشجویان خارجی به این کشور را سخت‌تر کرده است.

به گزارش ایسنا در مالزی، افزایش میزان جرم و جنایت توسط دانشجویان خارجی در مالزی، دولت این کشور را با انتقادهای فراوانی مواجه نموده است.
در همین راستا وزارت آموزش عالی کشور مالزی، با همکاری دپارتمان مهاجرت این کشور قصد دارند، تا شرایط سخت‌تری برای ورود دانشجویان خارجی به این کشور وضع کنند.

گفتنی است؛ وزارت آموزش عالی مالزی، با اعلام برخی از تغییرات در نحوه ورود دانشجویان خارجی به این کشور گفته بود: دانشجویان خارجی دیگر نمی‌توانند همچون گذشته با ویزای توریستی وارد مالزی شوند.
این وزارت ادامه داد؛ تنها زمانی به دانشجویان خارجی اجازه‌ی ورود داده خواهد شد که از یکی از دانشگاه‌های این کشور پذیرش گرفته باشند.

یادآور می‌شود؛ انتشار خبرهایی مبنی بر قاچاق مواد مخدر توسط دانشجویان آفریقایی و ارتکاب جرایم دیگری نظیر: قتل، توسط دانشجویان پاکستانی بار دیگر موضوع دانشجویان خارجی در این کشور استوایی را بر سر زبان‌ها انداخته است.
بر همین اساس؛ روزگذشته محمد خالد نوردین ـ وزیر آموزش عالی مالزی ـ در گفت‌وگو با خبرنگاران از تشدید قوانین ورود دانشجویان خارجی به این کشور خبر داد.

وی اظهار کرد: طبق تصمیمات جدید، دانشجویان خارجی باید پیش از درخواست برای ویزای دانشجویی مالزی مقدماتی مانند: داشتن بیمه‌ی درمانی، صدور کارت دانشجویی و نامه پذیرش از موسسات آموزش عالی مالزی را فراهم کنند.
وزیر آموزش عالی مالزی همچنین؛ شمار دانشجویان خارجی در این کشور را ۹۵ هزار نفر اعلام کرد.

لازم به ذکر است؛ پیش از این، دانشجویانی که قصد ادامه تحصیل در مالزی را داشتند، می‌توانستند با ویزای توریستی ۱۴ روزه وارد مالزی شوند و سپس ویزای خود را به ویزای تحصیلی تغییر دهند.

این در حالی است که با قوانین جدید دانشجویان دیگر نمی‌توانند طبق روال سابق، وارد مالزی شوند و باید پیش از عزیمت به مالزی نسبت به دریافت نامه‌ی ویزای صادر شده از اداره مهاجرت اقدام کنند.

قوانین جدید ویزای تحصیلی در مالزی

خاطرنشان می‌شود؛ از تاریخ اول ژانویه ۲۰۱۴ تمامی دانشجویان بین‌المللی باید نامه‌ی تاییدیه ویزا (VDR) قبل از ورود به مالزی دریافت کنند.

(VDR) به معنای صدو ر ویزا توسط سفارت اتباع خارجی مالزی است که به شهروندان خارجی بعد از تایید ویزا توسط اراده مهاجرت اجازه ورود می‌دهد.

(VDR) دارای ۳ مرحله است اعم از:

مرحله اول
دانشجویان باید ابتدا از اداره‌ی مهاجرت، تاییدیه ویزا دریافت کنند و تمام مدارک زیر را به بخش بین‌الملل تحویل دهند.

۱- فرم تکمیل شده‌ی درخواست ویزا
۲- کپی تمام صفحات پاسپورت
۳- دو قطعه عکس با پشت‌زمینه‌ی آبی
۴- کپی نامه‌ی پذیرش
۵- گزارش آزمایشات پزشکی
۶- پرداخت مبلغ ۶۵ $

گفتنی است؛ صدور نامه‌ی تاییدیه ویزا حدود ۳۰ روز کاری به طول می‌انجامد.

مرحله دوم
در صورتی که دانشجویان نامه‌‌ی تاییدیه ویزا را دریافت کردند باید ویزای ۳ ماهه از سفارت مالزی در تهران اخذ نمایند.

مدارک مورد نیاز ویزای single entry pas

۱- تکمیل فرم درخواست
۲- اصل پاسپورت (پاسپورت شما باید حداقل ۱۸ ماه اعتبار داشته باشد)
۳- یک قطعه عکس
۴- کپی بلیط
۵- اصل نامه‌ی پذیرش
۶- اصل نامه‌ی تاییدیه ویزا
۷- اصل نامه‌ی بانکی

مرحله سوم
دانشجویان پس از دریافت ویزا از سفارت که بین ۳۰ تا ۹۰ روز می‌باشد، وارد مالزی شوند.
آنان در زمان ورود، پس از دریافت ویزای سوشیال باید سریعا در دانشگاه ثبت‌نام نموده و ویزای دانشجویی دریافت کنند.

ویزای دانشجویی مالزی

در پایان خاطرنشان می‌شود؛ دانشجویان پس از ثبت‌نام و ارائه‌ی مدارک مورد نیاز، کمتر از یک ماه برچسب ویزای دانشجویی را دریافت خواهند کرد.

 

دیدگاه و امتیاز کاربران وب سایت

این مقاله چقدر برای شما سودمند بود؟

امتیاز نوشته

میشه در مورد هزینه های تحصیل در مالزی بیشتر توضیح بدید؟و اینکه برای اخذ ویزای تحصیلی مالزی باید چیکار کنیم و چقدر هزینه داره؟

امتیاز کاربران : ۴٫۴۵ ( ۳ کاربر این مقاله را پسندیده اند)

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *