تحصیل در مالزی، اقامت مالزی، دانشگاه های مالزی و کالج های زبان مالزی

تماس بگیرید
سه شنبه, ۳۰ مهر , ۱۳۹۸
منو

تحصیل در مالزی، اقامت مالزی و دانشگاه های مالزی

صفحه اصلی / اقامت مالزی / پروسه اخذ ویزا برای اقامت مالزی
پروسه اخذ ویزا برای MM2H

پروسه اخذ ویزا برای اقامت مالزی

مراحل درخواست اقامت  MM2H

حال که قصد اقامت طولانی‌مدت در کشور سرسبز و زیبای مالزی را دارید، برای اخذ ویزای MM2H باید مراحل زیر را بگذرانید.

مرحله اول بررسی و تکمیل مدارک

مرحله دوم تکمیل مدارک، بر اساس اصول وضع شده

مرحله سوم صدور موافقت‌نامه‌ی مشروط

مرحله چهارم اعزام داوطلب به مالزی

مرحله پنجم :  انجام آزمایشات پزشکی و افتتاح حساب بانکی

مرحله ششم پیگیری تائید یا موافقت ویزا

گفتنی است؛ تنها در صورتی مدارک داوطلبان، مورد تائید واقع می‌شود که بر اساس ترتیبی که به آن اشاره شده، تکمیل گردد.
۶ مرحله‌ی یاد شده؛ بین ۴ تا ۶ ماه به طول می‌انجامد.
طی این مدت؛ بررسی تمامی مدارک، توسط کمیته‌ی مامور بررسی مدارک، انجام شده و پس از موافقت، صدور موافقت‌نامه‌ی مشروط صورت می‌گیرد.

ناگفته نماند؛ پس از صدور موافقت‌نامه‌ی مشروط، داوطلب ۶ ماه فرصت دارد تا بقیه موارد شامل: اخذ بیمه پزشکی، تکمیل آزمایشات پزشکی، افتتاح حساب بانکی به‌ عنوان ودیعه‌ی ثابت و تائید ویزای اقامت ۱۰ ساله روی پاسپورت را کامل نماید.

پروسه تائید یا موافقت

یادآور می‌شود؛ همزمان با صدور موافقت‌نامه، افراد زیر ۵۰ سال ملزم هستند، حساب بانکی ودیعه ثابت ۳۰۰ هزار رینگتی ( ۱۰۰ هزار دلاری) در بانک داشته باشند.
همچنین، افراد بالای ۵۰ سال نیز باید یک ودیعه ثابت ۱۵۰ هزار رینگتی ( ۵۰ هزار دلاری) در بانک داشته باشند.

تائید ویزای  MM2H

لازم به ذکر است؛ پس از دریافت موافقت‌نامه‌ی مشروط، برای موافقت با ویزای شما مدارک زیر باید به ترتیب، تکمیل گردد.

*** گواهی سپرده‌گذاری ودیعه‌ی ثابت در یکی از بانک‌های مالزی

*** کپی بیمه پزشکی مالزیایی، اخذ شده در مالزی

*** کپی گزارش آزمایشات پزشکی، انجام شده در کلینیک و یا مراکز پزشکی مالزی

*** نامه‌ی عدم سوء پیشینه از کشور و یا محل اقامت شخص متقاضی

در ادامه باید گفت؛ داوطلبانی که ویزای MM2H  آنها تائید شده، در راستای تکمیل ضوابط یاد شده، ملزم به پرداخت هزینه‌های زیر می‌باشند.

هزینه آزمایشات پزشکی و بیمه

بیمه پزشکی برای همه اشخاصی که، مورد تائید قرار گرفته‌اند.
شایان ذکر است؛ مزایای بیمه دریافتی با توجه به نوع طرح، سن و جنسیت، متغیر می‌باشد.

تقاضا می‌شود؛ داوطلبان، از ابتلاء خود به بیماری‌هایی نظیر: فشارخون بالا، دیابت یا هر گونه سابقه‌ی بیماری، دولت مالزی را مطلع سازند.
گفتنی است؛ بیمه برای داوطلبانی که اضافه‌ وزن شدید و یا مشاغل پر خطر دارند مزایای اضافی پرداخت می‌نماید.

همچنین یادآور می‌شود؛ ورود و خروج متعدد و هزینه‌ی ویزا، با توجه به مبداء پاسپورت داوطلب، سالانه در مجموع ۱۲۰ رینگت هزینه را در برمی‌گیرد.
در پایان خاطرنشان می‌شود؛ همه پاسپورت‌ها باید برای تائید ویزای اقامت ۱۰ ساله حداقل ۱۳ ماه اعتبار داشته باشند.

جزییات اقامت مالزی: اقامت مالزی

 

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *