زندگی درست مثل رالی سرعت است؛ هر چه قدر سریعتر، مهیجتر! با مهاجرت به مالزی و اخذ اقامت این کشور، با یکی از سریعترین اقتصادهای در حال رشد جهان هم مسیر خواهید شد! پس جا نمانید…
مشاوره شریف؛ با بیش از 19 سال تجربه و قبولی 99 درصدی در پروندههای مهاجرتی، مجری و راهنمای حرفهای شما برای مهاجرت به مالزی است.
میخوای به مالزی مهاجرت کنی؟

چرا مهاجرت به مالزی!؟
مالزی از جمله کشورهایی است که مهمترین اصول مهاجرتی را برای دارندگان اقامت مالزی رعایت میکند. بنابراین برای مهاجرت اغلب باید کشور مورد نظر را از دو بعد مهم ” داشتن حق شهروندی” و ” کشوری خوب برای زیستن” بررسی کنیم.
برخی مقصدها امکان داشتن حق شهروندی را به شما میدهند، در حالی که از نظر امنیت و معیارهای خوب زیستن، زیر صفر اند! پس اگر جایی، کسی از رفتن و مهاجرت خود ابراز پشیمانی کرد، بدانید راه را اشتباه رفته است!
مالزی از مقصدهایی است که علاوه بر داشتن حق شهروندی، کشوری خوب با استانداردهای اروپایی است. در مالزی هم میتوانید در ویلاهای لوکس زندگی کنید و هم در برجهای 42 طبقه! با این تفاوت که تجهیزات و امکانات بیشتری مثل استخر، آبنما و محوطه لاکچری خواهید داشت. شاید هم از یک فضای دنج اختصاصی بیشتر لذت ببرید!
البته اگر به عنوان یک ایرانی سابقه مستمری گرفتن از یک کشور توسعه یافته را داشته باشید، میبینید که مالزی، سطح زندگی بسیار بهتری نسبت به کشورهای اروپایی ارائه میدهد. همچنین با توجه به اینکه مالزی کشوری اسلامی است، با زندگی در مالزی دچار شوک فرهنگی نخواهید شد.
آشنایی با کشور مالزی!
آمار مهاجرت به مالزی در سال 2023
آمار مهاجرت به کشور مالزی در سال 2022- 2023 هنوز منتشر نشده، با این حال آمار مهاجرت به مالزی در سال 2021 بر اساس داده های منتشر شده توسط سازمان مهاجرت مالزی به شرح زیر است:
- تعداد کل مهاجران وارد شده به مالزی در سال 2021: 27,517 نفر
- تعداد کل مهاجران خروجی از مالزی در سال 2021: 58,539 نفر
- تعداد کل مهاجران دائمی جدید مالزی در سال 2021: 3,774 نفر
- تعداد کل مهاجران موقت جدید مالزی در سال 2021: 57,352 نفر
لطفا توجه داشته باشید که این آمارها ممکن است با دیگر منابع متفاوت باشند و باید به عنوان یک تخمین نسبی در نظر گرفته شوند. همچنین برای اطلاعات بیشتر درباره آمار مهاجران در سال های 2022 و 2023 میتوانید به سایت https://www.imi.gov.my/مراجعه نمایید.
تجربه مشتری از مهاجرت به مالزی:
تجربه مشتری: “باورم نمیشد که باز هم باید منتظر بمانم! فکر مهاجرت به مالزی و مزایایی که در پس آن رخ نشان میداد، سالهاست که همچون اسبی افسار گسیخته میتازد و مرا دنبال خود میکشد… از طرفی ترک دوستان، اقوام، دلبستگیها و غیره؛ تازه هیچجا خانه خودم آدم نمیشود! پس میماند یک حس جاهطلبی، یک دست توانمند یا چه میدانم… شاید یک شانس! که شما را از جاییکه هستید بلند کند و درست در نقطه مقابل یا بهتر است بگویم وسط هدف قرار دهد؛ جایی که آرزوها را میتوان زندگی کرد. دلایل زیادی وجود دارد که مهاجرت و گرفتن اقامت در کشور مالزی را منطقی میکند.”
شرایط مهاجرت به مالزی چیست؟
شرایط مهاجرت به کشور مالزی برای هر فردی میتواند متفاوت باشد. با این حال داشتن گذرنامه، ویزای مالزی، بلیط رفت، اثبات توانایی مالی و داشتن نقدینگی الزامی است. و اینکه از افراد ممنوع الورود به مالزی نباشید.
در ادامه مفصل شرایط مهاجرت به مالزی را برایتان بازگو میکنیم تا در فرودگاه مالزی با مشکل مواجه نشوید.
1- داشتن گذرنامه یا سند مسافرتی
- برای ورود به مالزی، داشتن گذرنامه ملی معتبر یا سند مسافرتی بینالمللی معتبر الزامی است.
- اگر سند مسافرتی یا پاسپورتی که از سوی دولت مالزی به رسمیت شناخته شود را ندارید، باید به جای گذرنامه، یک سند بگیرید.
- درخواست سند به جای گذرنامه در دفتر سفارت مالزی در تهران، قابل انجام است.
- دارندگان گواهی اقامت دائم مالزی باید اطمینان حاصل کنند که گذرنامه آنها از سوی کشور مبدأ تضمین شده است.
- مدارک باید بیش از شش (6) ماه از تاریخ ورود به مالزی، معتبر باشند.
2- اخذ ویزای مالزی
اخذ ویزای مالزی یکی از ضروریترین شرایط مهاجرت به مالزی است که نباید از آن غافل شد!
ویزا به منزله تأیید گذرنامه یا سایر اسناد سفر خارجی است. در واقع شما با اخذ ویزا برای مهاجرت به مالزی، مجوز ورود به کشور مالزی را دریافت نمودهاید. بنابراین لازم است قبل از ورود به مالزی، برای اخذ ویزا از سفارت مالزی در تهران اقدام کنیم.
3- تهیه بلیط سفر معتبر و بودجه کافی
برای مهاجرت به کشور مالزی نیاز به اثبات توانایی مالی و بلیط سفر تأیید شده دارید. در برخی روش های مهاجرتی مثل خانه دوم ، داشتن نقدینگی به ارزش حداقل 1.۵ میلیون رینگیت و باز کردن حساب سپرده به مبلغ حداقل یک میلیون رینگیت الزامی است. بنابراین داشتن بودجه کافی را میتوان مهمترین معیار از شرایط جدید اخذ ویزای MM2H دانست. البته مبلغ فوق در برنامه S-MM2H ساراواک مالزی، به طور قابل ملاحضهای کاهش یافته است.
4- از افراد ممنوع الورود نباشید!
طبق قانون، هر فردی با هر ملیت، نژاد و مذهب بجز مهاجران اسرائیلی، میتواند در کشور مالزی اقامت بگیرد. البته طبق قوانین اداره مهاجرت، ورود برخی افراد به مالزی ممنوع است؛ حتی اگر مدارک و شرایط لازم را داشته باشند.
چه کسانی نمیتوانند به مالزی مهاجرت کنند!
افراد زیر اعضای کلاس ممنوعه هستند و نمیتوانند وارد مالزی شوند:
- هر شخصی که نمیتواند ثابت کند منبع درآمدی برای تأمین مخارج خود و افراد وابستهاش (در صورت وجود) دارد و ممکن است فقیر شود.
- هر فرد مبتلا به بیماری مغزی نظیر ناتوانی ذهنی یا بیماری عفونی که حضور او در مالزی برای جامعه خطرناک باشد.
- هر شخصی که پس از درخواست مأمور مهاجرت، مایل به انجام معاینه پزشکی نیست.
- هر شخصی که در هر کشوری به دلیل هرگونه اشتباه، مورد ضربات چاقو قرار گرفته است.
- هر شخصی که در هر کشور یا کشوری به دلیل هرگونه تخلفی بیمار شده باشد یا به زندان محکوم شده باشد و عفو دریافت نکند.
- هر فردی که دارای مشکل اخلاقی باشد یا به دلیل انجام امورد غیر اخلاقی بخواهد وارد مالزی شود.
- و …
نکته: جهت اطلاعات بیشتر در مورد مهاجران ممنوع الورود به مالزی با مشاوره شریف در تماس باشید.
روش های مهاجرت به مالزی
روش های مختلفی برای مهاجرت به مالزی وجود که بسته به شرایط افراد و هدفشان از سفر به مالزی پیشنهاد میشود. مهاجرت به مالزی از طریق ویزای توریستی، ازدواج، تحصیل، تولد فرزند، سرمایه گذاری، کار و غیره در مالزی امکانپذیر است.
آنچه تحت عنوان مهاجرت به مالزی در ذهن خود دارید، ماهیت واقعی ندارد و فقط یک سوءتفاهم است! در مالزی حتی یک مهاجر وجود ندارد و تنها میتوانید با اخذ اقامت مالزی، این کشور جذاب را خانهی دوم خود کنید.
مهاجرت تحصیلی به مالزی
مهاجرت تحصیلی یکی از انواع روش های مهاجرت به مالزی است. البته قبل آن باید میل به تحصیل در مالزی را در خود بپروانید؛ چرا که نه؟ مالزی؛ یازدهمین مقصد محبوب تحصیلی دنیاست!
در دنیا هزاران نفر با مهاجرت تحصیلی به مالزی شروع کردند و کم کم توانستند اقامت بگیرند. شما نیز میتوانید شانس خود را امتحان کنید! هرچند که با اخذ ویزای تحصیلی مالزی، مزایای مضاعفی خواهید داشت.
از میان روش های مهاجرت به مالزی، مهاجرت تحصیلی پرطرفدارترین نوع مهاجرت برای دانشجویان است.
مهاجرت تحصیلی به مالزی
مهاجرت به مالزی با ویزای همراه
اگر فرزندی دارید که میخواهید در مدارس مالزی تحصیل کند، شما نیز این شانس را دارید که با اخذ ویزای همراه به مالزی مهاجرت کنید و در طول مدت تحصیل وی، شما هم در مالزی اقامت داشته باشید. در نظر داشته باشید که اخذ ویزای همراه مالزی شرایطی دارد که قبل از تصمیم برای اقامت مالزی، میبایست از جزئیات کامل آن مطلع شوید. برای اطلاعات بیشتر میتوانید با مشاوره شریف تماس بگیرید و از مشاوره رایگان بهرهمند شوید.
مهاجرت به مالزی از طریق ازدواج
مهاجرت به مالزی با ویزای همسر یکی از انواع روشهای مهاجرت به مالزی است که تنها برای افرادی که همسر مالایی اختیار میکنند، امکان پذیر است. بنابراین اگر همسر ایرانی دارید یا قصد تجدید فراش ندارید، باید قید این روش را برای مهاجرت به مالزی بزنید. شرایط و چگونگی مهاجرت به مالزی از طریق ازدواج را میتوانید در مقاله اقامت مالزی بخوانید.
مهاجرت کاری به مالزی
دولت مالزی به همین سادگی به اتباع مجوز کار نمیدهد. بنابراین اگر قصد مهاجرت به مالزی برای کار را دارید، ابتدا باید از سوی یک شرکت در مالزی دعوت به همکاری شوید. برای کسب مشاغل در مالزی، اولویت با افراد بومی است، بنابراین شرکت طرف قرار داد شما ابتدا باید ثابت کند که نیروی کار مورد نیازش در میان افراد بومی نیست. تحت چنین شرایطی، فرصت شغلی در مالزی به نیروهای غیر بومی تعلق میگیرد. البته شرایط و روند اخذ ویزای کار مالزی موضوعی قابل تأمل است. پیشنهاد میکنیم با اطلاعات کافی، جهت مهاجرت کاری به مالزی اقدام کنید.
مهاجرت به مالزی از طریق سرمایه گذاری
برنامه های MM2H و S-MM2H بهترین گزینه ها برای مهاجرت به مالزی از طریق سرمایه گذاری هستند.
mm2h برنامهای است که توسط دولت مالزی تصویب و تحت شرایطی به دارندگان این ویزا، اجازه اقامت ۵ ساله را میدهد. گفتنی است؛ قبل از دوران کرونا شرایط اخذ ویزای mm2h آسانتر و مدت اعتبار آن 10 ساله بوده است. بعد از شیوع کرونا در مالزی، این برنامه مدتی لغو و طی بازنگری مجدد، با شرایط جدید دوباره فعال شد. دارندگان این ویزا علاوه بر داشتن حق شهروندی از مزایای قابل توجهی بهرهمند خواهند شد که شرایط مطلوبتری را برای زندگی و اقامت در مالزی به ارمغان میآورد.
در حال حاضر عضویت در برنامه خانه دوم، بهترین روش برای مهاجرت و اخذ اقامت مالزی است.
توجه! ایالت مستقل ساراواک در مالزی، با وجود ارائه برنامه MM2H توسط دولت فدرال، همچنان از شرایط سابق این برنامه پشتیبانی میکند.
ساراواک هم اکنون تحت شرایط مقرون بهصرفهای، به متقاضیان مهاجرت به مالزی، اقامت 10 ساله میدهد. متقاضیان مهاجرت به مالزی از طریق سرمایه گذاری، میتوانند از طریق برنامه S-MM2H (ساراواک خانه دوم من) اقدام کنند.
تسهیل اخذ اقامت مالزی با برنامه S-MM2H
مهاجرت به مالزی از طریق خرید ملک
اگر گمان میکنید که میتوانید از طریق خرید ملک به مالزی مهاجرت کنید و اقامت این کشور را بگیرید، سخت در اشتباه هستید. با وجود اینکه در بسیاری از کشورها امکان اقامت از طریق خرید ملک از رایجترین روش های مهاجرتی محسوب میشود، در مالزی چنین نیست! شما میتوانید طی تبصره و قوانین خاصی در مالزی سرمایهگذاری کنید اما اینکه با خرید ملک بتوانید به مالزی مهاجرت کنید را فراموش کنید.
البته ایالت ساراواک طی برنامه S-MM2H به متقاضیانی که در تنها در ساراواک ملک خریداری نمایند، تحت قوانین این برنامه، اقامت میدهد.
مهاجرت به مالزی از طریق ثبت شرکت
برای مهاجرت به مالزی بهتر است روش بهتری را انتخاب کنید. شما برای کار میتوانید به مالزی بروید اما اینکه با ثبت شرکت بتوانید اقامت بگیرید، نشدنی است! مهاجرت به مالزی از طریق ثبت شرکت در بسیاری از شرکتها برای بازار گرمی به شما پیشنهاد داده میشود، اما اگر تخصصی بخواهیم به شما مشاوره دهیم، مهاجرت به مالزی از طریق ثبت شرکت را توصیه نمیکنیم.
مهاجرت به مالزی با ویزای توریستی
گردشگران و توریست ها تنها میتوانند با ویزای توریستی مالزی به مدت 14 روز در مالزی اقامت داشته باشند. این ویزا قابل تمدید نیست و باید قبل از اینکه تاریخ ویزای شما به اتمام برسد، به کشور خود برگردید.
با این تفاصیل امکان مهاجرت به مالزی با ویزای توریستی وجود ندارد.
مهاجرت غیر قانونی به مالزی!
مهاجرت غیرقانونی به مالزی هیچ عاقبتی ندارد. کشور مالزی هیچ قانونی برای حمایت از مهاجرین غیرقانونی ندارد و این دسته افراد در مالزی باید با مشکلات فراوانی دست و پنجه نرم کنند و در نهایت نیز محکوم به اخراج از مالزی هستند. پیشنهاد میکنیم اگر دلتان زندگی توأم با آرامش را میخواهد از این شیوه مهاجرت به مالزی چشم پوشی کنید و به روشهای قانونی بیندیشید تا کشور مالزی با آغوش باز پذیرای شما باشد.
هزینه مهاجرت به مالزی
هزینه مهاجرت به مالزی ممکن است بسته به نوع مهاجرت، مدت زمان اقامت و شرایط شخصی متفاوت باشد. در زیر هزینههایی که برای مهاجرت به مالزی ممکن است باید پرداخت کنید را برایتان فراهم کردهایم:
- برای ویزای تحصیلی، هزینههایی مانند هزینههای پردازش ویزا، هزینههای پزشکی، هزینههای خدمات پستی و غیره در نظر گرفته میشود. این هزینهها معمولاً بین 500 تا 1,000 دلار است.
- برای شهریه دانشگاه، هزینهها بسته به دانشگاه و رشته تحصیلی متفاوت است. هزینه شهریه در دانشگاههای مالزی ممکن است بین 3,000 تا 12,000 دلار در سال باشد.
- هزینههای زندگی مانند اجاره مسکن، خوراک، حمل و نقل و سایر هزینههای روزانه ممکن است بین 500 تا 1,000 دلار در ماه باشد.
- هزینه بیمه بهداشتی و بیمه پوشش حوادث نیز بسته به شرایط شخصی و موقعیت متفاوت است.
بنابراین، هزینه مهاجرت به مالزی برای هر شخصی متفاوت است و بهتر است قبل از مهاجرت، به دقت هزینههای مورد نیاز را محاسبه کنید.
چند روش اشتباه برای مهاجرت به مالزی!
شایعات زیادی در وبسایتهای مختلف مبنی بر روشهای مهاجرت به مالزی وجود دارد. در بسیاری از مقالات، اغلب راهکارهایی را مشاهده میکنیم که علاوه بر ناممکن بودن، طبعاتی را نیز به همراه دارد که حداقل آن اتلاف سرمایه است. البته این چنین ارائهی اطلاعات غلط و نا کافی، نشان از عدم آگاهی مسئولان برخی وبسایتهای مهاجرتی است.
در ادامه به برخی از باورهای غلط درباره انواع روش های مهاجرت به مالزی اشاره میکنیم:
- مهاجرت از طریق خرید ملک
- مهاجرت از طریق ثبت شرکت
- مهاجرت به ویزای توریستی
- مهاجرت از طریق پناهنگی
آسان ترین راه برای مهاجرت به مالزی
مهاجرت تحصیلی، آسان ترین راه برای مهاجرت به مالزی است؛ البته اگر شرایط تحصیل در مالزی را داشته باشید! پس همین ابتدا موضع خود را مشخص کنید؛ آیا مهاجرت تحصیلی، شما را به هدفتان میرساند؟!
در واقع با مروری بر روش های مهاجرت به مالزی، در مییابیم که همواره این شرایط شخصی و هدف شما از مهاجرت است که تعیین کنندهی بهترین روش برای مهاجرت به مالزی است! پس بدون در نظر گرفتن بهترین روش یا آسان ترین راه برای مهاجرت به مالزی، ابتدا شرایط خود را بررسی و سپس برای اخذ ویزای مالزی اقدام کنید.
در این باب میتوانید روی مشاوره رایگان تیم ما نیز حس
اب کنید. مشاوره شریف همراه و راهنمای شما در انتخاب بهترین روش مهاجرت به مالزی است.
چند توصیه برای مهاجرت به مالزی!
اگر تصمیم خودتان را برای مهاجرت به مالزی گرفتهاید، بدانید که زندگی در مالزی زمانی برایتان خوشایند خواهد بود که مشکل اقامت نداشته باشید! در مطلب قبلی به راههای ناشیانهای که بسیاری از شرکتهای ارائه دهنده خدمات اقامتی و مهاجرتی ممکن است پیش پایتان بگذارند، اشاره کردیم.
قطعا خوب میدانید که هر کاری راهی دارد و هر راهی قانون و قواعد خاص خودش را میطلبد. مشاوره شریف با 19 سال تجربه در این زمینه، بهترین راه مهاجرت به مالزی را اخذ ویزای بلند مدت mm2h میداند. شما میتوانید اخذ ویزای mm2h مالزی را به تیم حرفهای ما بسپارید. مشاوره شریف در سریعترین زمان ممکن ویزای ۵ ساله شما را دریافت و برایتان ارسال میکند.
سؤالات متداول درباره مهاجرت به مالزی
1- اولین قدم برای مهاجرت و گرفتن اقامت مالزی چیست؟
2- چه کسانی می توانند برای مهاجرت به مالزی از طریق برنامه اقامت خانه دوم مالزی (MM2H) درخواست دهند؟
2- آیا خرید خانه در مالزی با ارزش بالا می تواند در تسریع روند این برنامه موثر باشد؟
برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه لطفا با مشاوران ما تماس حاصل فرمایید.
3- پس از اخذ اقامت مالزی، چه زمانی می توان سپرده ثابت را از بانک های مالزی خارج کرد؟
از آنجایی که قوانین ویزای MM2H تغییرات زیادی کرده، این بخش نیز دچار تغییرات شده است. برای دریافت اطلاعات دقیق میتوانید به سایت MM2H مراجعه کنید یا با کارشناسان مشاوره شریف تماس بگیرید. .
4- آیا پس از مهاجرت به مالزی از طریق ویزای mm2h، امکان کار کردن در مالزی وجود دارد؟
بر طبق قانون جدید دولت مالزی به شرکت کننده های ۵۰ سال به بالا که دارای مهارت و یا تخصص هستند، در یکی از بخش های دولتی که به آن نیاز دارند مشروط به اینکه کمتر از ۲۰ ساعت در هفته باشد مجوز کار داده می شود.
5- آیا فرزندان بالای ۲۱ سال که با هدف تحصیل، قصد مهاجرت به مالزی را دارند، نیازی به سپرده دارند؟
خیر، ضرورتی به این کار نیست تنها کافی است از یکی از موسسات یا دانشگاه های مالزی پذیرش گرفته و با ویزای تحصیلی به مالزی بیایند.
6- در صورتی که شخص مهاجر در مالزی فوت کند ٬ داراییهای شخص متوفی چه می شود ؟ و تکلیف وراث چیست؟
در صورتیکه متوفی وصیت نامه ای داشته باشد که وارث اموال او مشخص شده باشد، هیچ منعی وجود ندارد، و در غیر اینصورت نزدیکترین خویشاوند شخص متوفی باید طی درخواستی از دولت مالزی بخواهد تا اموال متوفی را به وارثین انتقال دهد.
لازم به ذکر است هیچگونه مالیات بر ارثی برای سرمایه گذاران خارجی وجود ندارد.
7- آیا در مالزی، درآمد هایی که از خارج از کشور تامین می شود نیز مشمول مالیات است؟
بر اساس وضع قوانین مالیاتی جدید دولت مالزی کلیه درآمدهای حاصله خارج از کشور مالزی را معاف از مالیات اعلام کرد.
8- آیا با داشتن گواهینامه بین المللی نیازی به گرفتن گواهینامه مالزی داریم؟ یا مجوز خاصی باید تهیه شود؟
مالزی گواهی نامه های بین المللی را به رسمیت شناخته و نیاز به اخذ گواهینامه مالزی و یا تاییدیه ندارید و در زمان اعتبار گواهینامه بین المللی خود اجازه رانندگی دارید.
9- اگر بخواهیم در مالزی مستخدم داشته باشیم چگونه باید تقاضا کنیم؟
پس از عضویت در این برنامه و اقامت در مالزی می توانید به بخش مستخدمین خارجی در اداره اتباع خارجی رفته و تقاضا خود را به صورت کتبی اعلام نموده و ۲ یا ۳ ماه طول می کشد تا مراحل قانونی آن طی شود .
10- به اعضاء MM2H در مالزی چه نوع بیمه ای تعلق می گیرد؟
تمام اعضاء خانواده شما می توانند از بیمه خدمات درمانی یا بیمارستانی استفاده کرده که این بیمه ها ۵۰% هزینه درمان را در سقف تعیین شده تقبل میکنند .
هزینه بیمه در مالزی به نسبت ایران و دیگر کشورها پایین تر است .
11- آیا شرکت کنندگان در طرح mm2h برای اخذ اقامت مالزی، می توانند ملک خریداری نمایند؟
تمامی متقاضیان مهاجرت به مالزی که در برنامه mm2h شرکت نمودهاند، می توانند املاک مسکونی را خریداری نمایند و حداقل قیمت خرید برای افراد خارجی توسط دولت مالزی تعیین شده است . حداقل قیمتی که (از ژانویه ۲۰۱۸) در نظر گرفته شده است 2,000,000 رینگت برای بیشتر ایالت ها می باشد.
12- آیا با مهاجرت به مالزی می توانم یک خانه مسکونی برای زندگی و یک مغازه برای اجاره دادن خریداری نمایم؟
خیر، شما فقط مجاز به خرید املاک مسکونی می باشید.
13- آیا مانند افراد بومی ملزم به پرداخت مالیات سالیانه برای املاک خریداری شده ام می باشم؟
بله، مالیات ارزیابی شده مالیات بومی می باشد که توسط مراجع بومی بر اساس ارزش اجاره سالیانه ملک مورد نظر تعیین می گردد .به طور کل نرخ مالیات برای املاک اقامتی ۶% می باشد و در دو بخش پرداخت می گردد.
Quit Rent
Quit rent مالیات بومی در نظر گرفته شده برای املاک زمین دار می باشد که نرخ سالیانه آن از ۱ سنت (US$0.31 )به ۲ سنت (US$0.62) برای هر متر مربع می باشد ، در حالیکه ۱ رینگت برابر با ۵۰ سنت می باشد . نرخ quit rent به طور کل کمتر از ۵۰ رینگت (US$31) برای هر سال در نظر گرفته می شود .
14- آیا افراد خارجی تنها باید املاک نوساز مالزی را خریداری نمایند، یا اینکه می توانند هر نوع ملکی را از افراد عادی (ملک دست دوم یا دست سوم) خریداری نمایند؟
می توانند هر نوع ملک مسکونی که توسط CF (گواهی صلاحیت) تائید شده است را خریداری نمایند.
15- آیا متقاضی که خودروی داخلی دست دوم خریداری کرده است معاف از مالیات است؟
از اتومبیل های دست دوم که بین خریداران و فروشندگان معامله میشوند، دولت هیچ گونه مالیات فروش و یا مالیات غیر مستقیم دریافت نمیکند.
16- در صورت مهاجرت به مالزی، در خاک این کشور اگر با اتومبیل خود تصادف کنم و در نتیجه مجبور به تعویض اتومبیل شوم، باید مالیات معاف شده را پرداخت نمایم؟
در این شرایط چند حالت وجود دارد:
· اگر اتومبیل تعمیر و سپس فروخته شود مالیات آن بر اساس نرخ مالیات موجود در نظر گرفته می شود.
· اگر اتومبیل از رده خارج شود و قابل استفاده نباشد ، از دادن مالیات آن چشم پوشی می شود.
· اگر بخواهید که اتومبیل دیگری را خریداری کنید، درخواستش بر اساس اولویت بندی مورد بررسی قرار می گیرد . در شرایط نرمال در این حالت از معافیت مالیاتی در یک زمان برخوردار می شوید.
17- اگر فرزندان من ازدواج کرده باشند و بخواهند همراه با همسر خود در مالزی به تحصیل بپردازند، آیا باید افدام به پرداخت سپرده ثابت نمایند؟
ضروری نمی باشد، آنها می توانند پس از مشخص شدن مکان مورد نظر تحصیلشان درخواست ویزای دانشجویی نمایند.
18- چرا پرونده برخی از متقاضیان mm2h برای مهاجرت به مالزی پذیرفته نمی شود؟
اکثر پرونده های مهاجرت به مالزی که به نتیجه نمی رسند به دلیل تکمیل نبودن نیازمندی های مالی آنهاست؛ مثل سپرده ثابت و مدارک مربوط به درآمد خارجی. بنابراین برای تکمیل مدارک مالی مورد نیاز برای مهاجرت به مالزی به یک پشتوانه مالی بسیار قوی نیاز دارید. این مدارک مالی میتواند شامل اظهارنامه سپرده بانکی ، اظهار نامه های مالی و گواهی درآمدهای جانبی بدست آمده از طریق اجاره، حقوق بازنشستگی و غیره باشد. تمام این اظهار نامه هایی که گفتم جنبه فرعی و مثبت این پروسه هستند.
19- اگر متقاضی برای مدت زیادی در مالزی ساکن باشد، آیا میتواند برای شرکت در این نوع اقامت اقدام نماید؟
بله، در صورتی که تمامی نیازمندی ها ی مالی و سایر مدارک را تکمیل نماید و در زمان درخواست اقامت ۵ ساله، ویزای Social معتبر داشته باشد میتواند اقدام کند.
20- آیا میتوانم از خدمات درمانی در مالزی بهره مند شوم؟
کلینیک های ۲۴ ساعته ، مراکز پزشکی ، بیمارستان ها در تمامی شهرها و ایالت های مالزی یافت می شوند. هزینه آنها نیز قابل مقایسه میباشد.
21- آیا یک فرد مطلقه می تواند برای مهاجرت به مالزی، همراه فرزندان خود در این نوع اقامت شرکت نماید؟
بله، اگر فرد مطلقه گواهی طلاق و شناسنامه فرزندان را برای اثبات رابطه خانوداگی خود داشته باشد.
22- آیا افرادی که به فرزند خواندگی پذیرفته شده اند هم می توانند برای مهاجرت به مالزی و اخذ اقامت این کشور اقدام نمایند؟
بله، زمانیکه مدارک قانونی کافی و مناسب که دلیلی برای اثبات رابطه خانوادگی شما باشد را داشته باشید.
23- آیا می توان مبلغ سپرده ثابت را به صورت ارز دلخواه سپرده گذاری کرد؟
نه، فقط رینگت مالزی مورد قبول می باشد و همچنین تنها در یکی از بانک های مالزی باید سپرده گذاری شود.
24- شرایط سود بدست آمده از سپرده ثابت به چه صورت خواهد بود؟
می توانید سود حاصله را سالیانه دریافت نمائید. لطفاً این موضوع را با مدیر بانک خود در میان بگذارید. همچنین ،به تمامی سودهای حاصله معافیت مالیاتی تعلق می گیرد .
25- می توان پس از اتمام دوره اقامت ۵ ساله مالزی، کل مبلغ سپرده ثابت را به کشور خود بازگرداند؟
بله می توانید، زمانیکه مدارک کافی به بانک ارایه دهید و هدف خود را از این انتقال بیان نمائید.
26- در صورت مهاجرت به مالزی، آیا فرزندان من میتوانند در مدارس دولتی و بومی مالزی تحصیل نمایند؟
خیر چنین مدارسی فقط برای دانش آموزان مالایی در نظر گرفته شدهاند.
27- آیا با وجود دریافت اقامت بلند مدت مالزی باید برای ویزای دانش آموزی فرزندان اقدام کرد؟
نه نیاز نمی باشد. ویزای مالزی خانه دوم من – MM2H برای این منظور نیز استفاده می شود.
28- در صورت مهاجرت به مالزی با ویزای MM2H، اگربخواهم در مالزی مشغول به کار شوم چه اقداماتی باید انجام دهم؟
می توانید ویزای اقامت خود را کنسل کنید و آن را به ویزای کار تبدیل نمائید.
29- اگر فردی پس از مهاجرت به مالزی از طریق ویزای mm2h، ازدواج کند و بخواهد که همسرش نیز در این برنامه شرکت نماید شرایط به چه صورت خواهد بود؟
این شخص باید سند ازدواج خود را ارائه کند و در عین حال این ازدواج باید به تائید سفارت رسیده باشد.
30- چرا از زمانیکه نامه تائیدیه اولیه MM2H صادر می شود فقط ۶ ماه فرصت برای ورود به مالزی وجود دارد؟
دوره اعتبار ویزای ورود برای زدن استمپ توسط سفارت مالزی می باشد. با انجام استمپ ویزای ورودی ، ۲ ماه دیگر به شما زمان داده می شود تا به مالزی بیایید.
31- اگر شخصی زمان ورود به مالزی با ویزای ورودی را از دست بدهد، میتواند با ویزای توریستی وارد مالزی شود؟
برای اشخاصی که با ویزای توریستی به مالزی می آیند، به ویزای Journey Performed استمپ زده می شود، و هزینه استمپ هر پاسپورت ۵۲۰ رینگت می شود.
32- اگر اعتبار نامه تائیدیه MM2H باطل شود، هنوز می توان استمپ ویزا را به پاسپورت زد؟
معمولاً امکان پذیر نمی باشد. اما ممکن است بخواهید نامه تائیدیه خود را تا شش ماه دیگر با ارائه دلایل قابل قبول تمدید کنید. برای درخواست تمدید نامه تائیدیه، تنها یک ماه پیش از تاریخ انقضائ نامه قبلی باید اقدام نمائید.
33- آیا مهاجرت به مالزی و اخذ اقامت از طریق ازدواج با شخص مالایی یا تولد فرزند در مالزی امکانپذیر است؟
34- اولین قدم برای مهاجرت و ورود به مالزی چیست؟
اولین قدم برای مهاجرت به مالزی، درخواست ویزا، تکمیل مدارک و دریافت نامه تأییدیه ویزا است تا بتوانیم برای گرفتن ویزای سوشیال از سفارت مالزی در تهران اقدام کنیم. این ویزا یکبار ورود است و مبتنی بر نوع برنامهای که توسط آن قصد اقامت در مالزی را دارید صادر میشود و مابقی مراحل برای پس از ورود به مالزی است.
35- آسانترین و ارزانترین راه برای مهاجرت به مالزی چیست؟
از بین انواع روشهای مهاجرت به مالزی، آسانترین راه برای اقامت در مالزی، مهاجرت تحصیلی است که میتوانید جزئیات آن را در مقاله فوق بخوانید.
سلام وقت بخیر
برای من که ۲۴سال سن دارم اما توانایی اثبات شرایط مالی ذکرشده رو دارا هستم، امکان شرکت در این برنامه وجود نداره؟(به علت محدودیت سنی بالای۳۵سال)
بعد از سلام و عرض ادب، ایا برای خرید هتل با اقامت mm2h نیاز به پارتنر مالزیایی است؟ و سوال دومم اینکه: منظور از hotel business همان سر قفلی است یا تاریخ انقضا دارد؟ و free hold مالکیت مطلق یعنی با ملک هتل؟ تمام وکمال؟ پیشاپیش از شما سپاسگزارم.
سلام خوب هستین، من ی سوالی دارم و اون اینکه من در حدود ۵۰۰ هزار دلار سرمایه دارم حالا میخوام بدونم که آیا با گرفتن این نوع اقامت، میشه در مالزی حساب بانکی داشت و این سرمایه رو بهش منتقل کرد و تحریم ها مانع نمیشه؟
با تشکر از بازدید شما دوست گرامی از وب سایت مشاوره شریف، با توجه به خاص بودن شرایط ، لطفا با همکاران ما در شرکت تماس حاصل فرمایید.
با سلام، لطفاً در مورد هزينه زندگي ماهيانه با احتساب اجاره خانه مالزي در شهرهايي كه تمركز ايرانيان مي باشد راهنمايي كنيد.
در ضمن وضعيت مراكز درماني وهزينه هاي درمان براي مهاجران ايراني چگونه هست؟
٢)با توجه به هزينه هاي جاري سكونت در مالزي، كدام شهرها را براي اقامت خانواده هاي ايراني پيشنهاد مي كنيد؟
سلام و روز بخير
خواهشمند است در خصوص موارد زير در طرح MM2H راهنمايي بفرماييد :
١- زمان مورد نياز جهت أخذ ويزای MM2H
٢- هزينه هاي مربوطه براي يك خانواده چهارنفره
٣-آيا نياز به زندگي در مالزي دارد يا نه ؟
٤- هزينه هاي شركت مشاوره شريف در خصوص عقد قرارداد با اينجانب، جهت أخذ ويزاي MM2H براي اينجانب و خانواده ام
٤- آيا فرزندان پس از ٢١ سال نيز حق تحصيل دارند ؟
٥- آيا مجوز كار مي دهند ؟
٦- مراحل كار را لطفا با جزييات توضيح دهيد ؟
٧- جهت انعقاد قرارداد با شركت مشاوره شريف به چه صورت شروع كنيم .
با تشکر از بازدید شما دوست گرامی از وب سایت گروه مشاوره شریف، در صورتی که نیاز به اطلاعات بیشتری دارید، حتما با همکاران ما در شرکت تماس حاصل فرمایید.
1-حدود 5 ماه
2- حدود هزینه های زندگی، برای خانواده چهار نفره با احتساب اجاره خانه بین 6000 تا 8000 رینگت می باشد.
3-خیر اجباری نیست، برای اخذ این ویزا حتما در مالزی ساکن باشید.
4- بله اجازه تحصیل دارند.
5- اگر زیر 50 سال هستید، می توانید سرمایه گذاری کنید و کاری ایجاد کنید اما اجازه استخدام شدن ندارید اما افراد بالای 50 سال می توانند استخدام شوند .
6-به لینک زیر مراجعه نمایید:
https://sharifstudy.com/visa-process