تحصیل در مالزی، اقامت مالزی، دانشگاه های مالزی و کالج های زبان مالزی

تماس بگیرید
تماس از طریق واتساپ
پنج شنبه, ۲۱ آذر , ۱۳۹۸
منو

تحصیل در مالزی، اقامت مالزی و دانشگاه های مالزی

صفحه اصلی / اخذ ویزای سوشیال از سفارت مالزی / اخذ ویزای سوشیال از سفارت مالزی
ویزای سوشیال مالزی

اخذ ویزای سوشیال از سفارت مالزی

مهاجرت آسان به مالزی با ویزای سوشیال

مسائل مرتبط با مهاجرت گاهی پیچیده به نظر می‌رسد، به ویژه زمانی‌ که شما به اندازه کافی از قوانین و شرایط کشوری که قصد اقامت در آن را دارید، آگاهی نداشته باشید.

با مطالعه دقیق قوانین کشور مالزی می‌بینیم؛ حکومت مالزی از دیگر کشورها مستثنی نیست.
کشور مالزی در محل تقاطع میان شرق و غرب واقع شده و همیشه با آغوش گرم به افراد خارجی خوش‌آمد می‌گوید.

مالزی، با وجود اینکه همواره پذیرای تعداد زیادی از افراد خارجی می‌باشد، اما مهاجرت به مالزی خیلی آسان نیست، چرا که دولت مالزی همیشه مراقب است؛ افزایش مهاجران بر روی میزان توازن جمعیت آنها تاثیر نداشته باشد.
در این راستا طبق قوانین جدید؛ از اکتبر ۲۰۱۳ ویزای توریستی ایرانیان که قبلا ۹۰ روز بود به ۱۴ روز کاهش یافت.

اگر قصد سفر به مالزی و اقامت بیشتر از دو هفته را دارید، باید ابتدا ویزا دریافت نمایید.

اخذ ویزای سوشیال مالزی در کمتر از یک هفته

اگر شما نیازمند اقامت در مالزی بین ۲ تا ۴ ماه هستید، می‌توانید از سفارت مالزی در تهران در کمتر از یک هفته‌ی کاری، برای تمامی متقاضیان در تهران، شهرستان‌ها و همه گروه‌های سنی بدون هیچ نوع محدودیت اقدام کنید.

مدارک مورد نیاز اخذ ویزا‌:

متقاضیان می‌توانند برای دریافت ویزا مدارک مورد نیاز شامل :

۱- گواهی بانکی به مبلغ ۸ تا ۱۰ میلیون تومان

۲ – یک قطعه عکس

۳ – اصل پاسپورت

۴ – هزینه‌ی تقاضای ویزا

۵ – کپی رزرو بلیط

را به آدرس ما در دفتر تهران ارسال ‌نمایند تا جهت اخذ ویزای آنان اقدامات لازم صورت گیرد.

اخذ ویزای تحصیلی در مالزی:

گفتنی است؛ اگر جویای تحصیل در مالزی، در هر کالج و دانشگاهی هستید باید خاطرنشان کنیم؛ شما نمی‌توانید مانند گذشته وارد مالزی شده و درخواست ویزا دهید، چرا که باید قبل از ورود به مالزی نامه‌های مورد نیاز ویزا را دریافت نمایید.

ویزای تحصیلی مالزی

مراحل اخذ ویزای دانشجویی مالزی :

مراحل اخذ ویزای دانشجویی مالزی به شرح زیر می‌باشد :

تمامی دانشجویان و دانش‌آموزان بین‌المللی باید نامه‌ی تاییدیه ویزا یا VDR قبل از ورود به مالزی دریافت کنند.

VDR؛ این ویزا به معنای صدور ویزا توسط سفارت اتباع خارجی مالزی می‌باشد که به شهروندان خارجی بعد از تایید ویزا توسط اداره مهاجرت اجازه ورود می‌دهد و دارای ۳ مرحله است اعم از :

مرحله اول؛

دانشجویان باید ابتدا از اداره مهاجرت تاییدیه ویزا دریافت کنند.

مرحله دوم؛

اگر موفق به دریافت نامه تاییدیه ویزا شدند باید ویزای سوشیال از سفارت مالزی در تهران دریافت نمایند.

مرحله سوم؛

دانشجویان بعد از دریافت ویزا از سفارت که اعتبار آن بین ۳ تا ۴ هفته است، باید وارد مالزی ‌شوند.

لازم به ذکر است؛ در زمان ورود در فرودگاه، مهر یک ماهه روی پاسپورت دانشجویان درج می‌شود.
در این زمان دانشجویان باید سریعا در دانشگاه ثبت‌نام نموده و ویزای دانشجویی خود را دریافت کنند.

در پایان، متقاضیان، پس از ثبت‌نام و ارائه مدارک مورد نیاز کمتر از یک ماه برچسب ویزای دانشجویی را دریافت خواهند کرد.

تلفن تماس: ۲۲۵۷۸۰۲۱-۰۲۱ و ۲۲۷۷۹۴۶۲-۰۲۱

این مطلب را از دست ندهید: ویزای مالزی

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *