تماس فوری
پیام از طریق واتساپ

شرایط استفاده از مطالب

شرایط استفاده از مطالب و محتواهای وب سایت مشاوره شریف

مشاوره شریف با سال‌ها تلاش و پشتکار، طی آنالیز تخصصی مدارس مالزی، منبع جامع و معتبری را گردآوری نموده تا پاسخگوی نیاز فرزندان شما در زمینه‌ی تحصیل در مالزی باشد. پیرو همین امر لازم به ذکر است، تمامی مطالب منتشر شده در این وب‌سایت انحصاری و توسط تیم تخصصی مشاوره شریف، اعم از نویسندگان خلاق و تیم گرافیکی حرفه‌ای تولید شده است.

کپی رایت چیست؟

قوانین کپی رایت، امکان حفاظت قانونی از آثار علمی، ادبی و هنری با ماهیت قابل درک (آثاری که دیده، شنیده یا لمس شوند) را به صاحبان اثر می‌دهد. این همچنین شامل تمامی محتواهای وبسایت‌های مشاغل اینترنتی و غیره نیز می‌شود. قانون کپی رایت به خالق اثر اجازه می‌دهد تا از حقوق انحصاری خود جهت تکثیر، پخش و نمایش عمومی، استفاده کند و در صورت استفاده‌ی غیر قانونی اثر توسط سارقین اثر، از مالکیت خود دفاع و با متخطی برخورد قانونی کند.

کپی رایت در وب‌ سایت‌ها

امروزه وب سایت‌ها در دسترس‌ترین رسانه‌ها می‌باشند که امکان اطلاع رسانی و حتی بهره‌منده از خدمات قابل عرضه را تنها با چند کلیک ساده فراهم می‌کنند. هنگامی که از یک وب سایت بازدید می‌کنید، بنابر دلایل مختلفی، قابلیت کپی کردن مطالب، تصاویر و حتی لینک صفحه‌ی وب سایت، با چند کلیک فراهم است. همه‌ی ما با آیتم SAVE یا COPY به خوبی آشنا هستیم و به کرات از آن استفاده کرده‌ایم. تقریبا این یک عمل روتین کاربران بخصوص در میان ما ایرانی‌هاست! بدون اینکه به قوانین کپی رایت احترام بگذاریم.

دنیای مجازی، یک فضای عمومی و بسیار گسترده‌ای را در اختیار کاربران قرار می‌دهد و اغلب همگان این تفکر اشتباه را دارند که برداشت و کپی مطالب آن آزاد است؛ پس حق صاحب اثر، چه می‌شود؟ با این اوصاف در صورتی می توانید از محتوای وب سایت‌ها استفاده کنید که با اجازه و طبق قوانین کپی رایت صاحبان وب سایت باشد.

قوانین کپی رایت شامل چه وب سایت‌هایی نمی‌شود؟

محتوای وب سایت‌ها اعم از گالری تصاویر، ویدئوها، محتواهای متنی و هر آنچه در اینترنت می‌بینید، در صورتی قابل کپی کردن است که وب سایت مذکور متعلق به مراکز دولتی باشد مانند سایت دانشگاه های دولتی، یا تاریخ کپی رایت آن منقضی شده و اعتبار ندارد و یا مالک وب سایت حقوق انحصاری خود را لغو یا واگذار کرده باشد. همچنین کپی آزاد شامل وبسایت‌هایی که اعلام می‌کنند استفاده و کپی آثار موجود رایگان است، نیز می‌شود؛ با این حال شما صاحب اثر نخواهید بود.

آیا کسب مجوز کپی رایت به معنای احراز مالکیت است!؟

خب تا اینجا با قوانین کپی رایت آشنا شدید و حق و حقوق مالک اثر و کاربر برایتان آشکار شده است. با این حال بسیاری از کاربران بعد از کسب مجوز از وب سایت مربوطه، آثار مورد استفاده را در وب سایت شخصی و حتی در رسانه های دیگر با نام خود منتشر می‌کنند و خود را خالق اثر می‌‌نامند، که با سرقت علمی، ادبی و هنری هیچ تناقضی ندارد.

شایان ذکر است؛ مطالبی که توسط نویسندگان و متخصصان وب سایت‌های مختلف، تولید و ارائه می‌شود، با کسب اجازه از مالکین سایت، قابل استفاده هستند؛ اما این به معنای کسب مجوز احراز مالکیت نیست. بنابراین تمامی فایل‌ها، برنامه‌ها، تصاویر گرافیکی، ویدئوها، نوشته‌ها و هر آنچه استفاده از آن توسط صاحب اثر، مجاز اعلام شده‌اند، به شما این اجازه را نمی‌دهد که موارد فوق را با نام خود ثبت کنید. استفاده از محتوای وب سایت‌ها طبق قوانین کپی رایت، تنها با مجوز وب سایت و با ذکر منبع امکان‌پذیر است.

قانون کپی رایت در سایت مشاوره شریف

مشاوره شریف خود را ملزم به رعایت حقوق دیگران در زمنیه‌ی کپی رایت می‌داند؛ از این رو تمامی اطلاعات مندرج شده در این وبسایت، برگرفته از منابع معتبر (با ذکر منبع) و با خلق آثار نوین توسط متخصصان مشاوره شریف همراه می‌باشد.

تمام حقوق این وب سایت، انحصاری و متعلق به مجموعه‌ی مشاوره شریف می‌باشد. استفاده از محتواهای متنی، گرافیکی و هر آنچه در این وب سایت مشاهده می‌کنید، با حفظ حقوق صاحب اثر و با ذکر منبع امکان‌پذیر است و هرگونه کپی رایت غیرقانونی و ثبت آثار با نام استفاده کننده، منجر به پیگرد قانونی می‌شود.