تحصیل در مالزی، اقامت مالزی، دانشگاه های مالزی و کالج های زبان مالزی

تماس بگیرید
تماس از طریق واتساپ
پنج شنبه, ۲۱ آذر , ۱۳۹۸
منو

تحصیل در مالزی، اقامت مالزی و دانشگاه های مالزی

صفحه اصلی / ویزای مالزی / ویزای مالزی

ویزای مالزی

 در این مقاله با انواع ویزای مالزی، مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزا و جزئیات کامل درباره آن، آشنا خواهید شد.

ویزای تحصیلی مالزی

سفری تفریحی تحصیلی به مالزی

مالزی کشوری خوش آب و هوا و دارای طبیعتی بسیار بکر و زیباست که در جنوب شرقی آسیا قرار دارد ، زبان رسمی این کشور مالزیایی (مالاییایی) و پایتخت آن کوالالامپور است . نیمی از این کشور در جنوب شبه جزیره تایلند واقع شده و با نام شبه جزیره مالزی شناخته میشود .در نتیجه اگر به فکر تحصیل در خارج از کشور هستید و طبیعت محل زندگیتان برایتان اهمیت دارد، مالزی از بهترین گزینه ها برای شماست . جنگل های بارانی ، سواحل با شکوه ، پارک های ملی و آب و هوای گرم و مطلوب از عواملی هستند که همواره تمایل افراد را به مهاجرت تحصیلی در این کشور افزایش میدهد . چشم انداز آینده دولت مالزی جذب ۲۵۰ هزار دانشجوی خارجی تا سال ۲۰۲۵ است که اگرچه هدفی بلند پروازانه محسوب میشود اما غیر ممکن نیست !

قوانین جدید ویزای تحصیلی مالزی

دولت مالزی با هدف کاهش میزان سو‌ء استفاده از ویزاهای دانشجویی، شرایط ورود دانشجویان خارجی به این کشور را سخت‌تر کرده است.

گفتنی است؛ وزارت آموزش عالی مالزی، با اعلام برخی از تغییرات در نحوه ورود دانشجویان خارجی به این کشور گفته بود: دانشجویان خارجی دیگر نمی‌توانند همچون گذشته با ویزای توریستی وارد مالزی شوند.
این وزارت ادامه داد؛ تنها زمانی به دانشجویان خارجی اجازه‌ی ورود داده خواهد شد که از یکی از دانشگاه‌های این کشور پذیرش گرفته باشند.

یادآور می‌شود؛ انتشار خبرهایی مبنی بر قاچاق مواد مخدر توسط دانشجویان آفریقایی و ارتکاب جرایم دیگری نظیر: قتل، توسط دانشجویان پاکستانی بار دیگر موضوع دانشجویان خارجی در این کشور استوایی را بر سر زبان‌ها انداخته است.
بر همین اساس؛ اخیرا محمد خالد نوردین ـ وزیر آموزش عالی مالزی ـ در گفت‌وگو با خبرنگاران از تشدید قوانین ورود دانشجویان خارجی به این کشور خبر داد.

وی اظهار کرد: طبق تصمیمات جدید، دانشجویان خارجی باید پیش از درخواست برای ویزای دانشجویی مالزی مقدماتی مانند: داشتن بیمه‌ی درمانی، صدور کارت دانشجویی و نامه پذیرش از موسسات آموزش عالی مالزی را فراهم کنند.
وزیر آموزش عالی مالزی همچنین؛ شمار دانشجویان خارجی در این کشور را ۹۵ هزار نفر اعلام کرد.

لازم به ذکر است؛ پیش از این، دانشجویانی که قصد ادامه تحصیل در مالزی را داشتند، می‌توانستند با ویزای توریستی ۱۴ روزه وارد مالزی شوند و سپس ویزای خود را به ویزای تحصیلی تغییر دهند.

این در حالی است که با قوانین جدید دانشجویان دیگر نمی‌توانند طبق روال سابق، وارد مالزی شوند و باید پیش از عزیمت به مالزی نسبت به دریافت نامه‌ی ویزای صادر شده از اداره مهاجرت اقدام کنند.

ویزای سوشال مالزی (ویزای دو ماهه مالزی)

مالزی، با وجود اینکه همواره پذیرای تعداد زیادی از افراد خارجی می‌باشد، اما مهاجرت به مالزی خیلی آسان نیست، چرا که دولت مالزی همیشه مراقب است؛ افزایش مهاجران بر روی میزان توازن جمعیت آنها تاثیر نداشته باشد.
در این راستا طبق قوانین جدید؛ از اکتبر ۲۰۱۳ ویزای توریستی ایرانیان که قبلا ۹۰ روز بود به ۱۴ روز کاهش یافت.

اگر قصد سفر به مالزی و اقامت بیشتر از دو هفته را دارید، باید ابتدا ویزا دریافت نمایید.

اخذ ویزای سوشیال مالزی در کمتر از یک هفته

اگر شما نیازمند اقامت در مالزی بین ۲ تا ۴ ماه هستید، می‌توانید از سفارت مالزی در تهران در کمتر از یک هفته‌ی کاری، برای تمامی متقاضیان در تهران، شهرستان‌ها و همه گروه‌های سنی بدون هیچ نوع محدودیت اقدام کنید.

مدارک مورد نیاز اخذ ویزا‌:

متقاضیان می‌توانند برای دریافت ویزا مدارک مورد نیاز شامل :

  • گواهی بانکی به مبلغ ۸ تا ۱۰ میلیون تومان
  • یک قطعه عکس
  • اصل پاسپورت
  • هزینه‌ی تقاضای ویزا
  • کپی رزرو بلیط

را به آدرس ما در دفتر تهران ارسال ‌نمایند تا جهت اخذ ویزای آنان اقدامات لازم صورت گیرد.

ویزای بیزینس یا ثبت شرکت در مالزی

ثبت شرکت و اخذ ویزای بیزینس شخصی شما در کمتر از ۶۰ روز 

مزایای این ویزا:

  • شما مالک ۱۰۰% شرکت می باشید و نیازی به شریک مالایی نمی باشد
  • ثبت شرکت در ۱۴ روز
  • برای شرکتهای تجاری مالیات تنها ۳% می باشد
  • معاف از پرداخت سود در شرکتهای سرمایه گذاری هلدینگ
  • معاف از پرداخت مالیات – برای درآمدهای شخصی یا حقوق
  • معاف از پرداخت جی اس تی , خدمات و فروش
  • باز کردن حساب بانکی شرکت به رینگت و دیگر ارزهای چون دلار , یورو و ….
  • راه اندازی حساب های کارگزاری شرکت برای سهام و معامله در بازار فارکس
  • ویزای ۲ ساله و قابل تمدید , ویزای مالتیپل بیزینس برای خودش شخص همسر فرزندان زیر ۱۸ سال
  • خرید ملک و هر گونه دارایی , خرید ماشین و اجاره مسکن
  • باز کردن حساب شخصی
  • تحصیل فرزندان در مدارس اینترنشنال
  • امکان تمدید این ویزا تا زمانی امکانپذیر است که شما و خانواده تان قوانین مالزی را نقض نکرده باشید
  • ثبت شرکت و اخذ ویزای بیزینس می توانید بدون حضور شما در مالزی انجام شود
  • زمانی که ویزای شما تایید شد جهت باز کردن حساب بانکی و دریافت ویزا باید در مالزی حضور داشته باشید

مدارک مورد نیاز برای ثبت شرکت در مالزی

  1. کپی برابر اصل کل صفحات پاسپورت (شخص اصلی و همراهان)
  2. ۵ قطعه عکس (شخص اصلی و همراهان)
  3. ترجمه کارت ملی و شناسنامه (شخص اصلی و همراهان)
  4. ترجمه سند ازدواج
  5. رزومه
  6. ترجمه مدرک تحصیلی
  7. ۲ ماه گردش مالی حساب بانکی در ایران

ویزای MM2H یا ویزای ۱۰ ساله مالزی

دولت مالزی با ارائه‌‌ی برنامه‌ اقامت مالزی ( اقامت ۱۰ ساله مالزی) با نام اختصاری MM2H در اواخر سال ۲۰۰۰ طرح اقامتی جدیدی را معرفی کرد.
طرح اقامتی جدید؛ این اجازه را به خارجی‌ها می‌دهد تا برای اقامت و ویزای طولانی‌مدت ۱۰ ساله و قابل تمدید اقدام نمایند.
لازم به ذکر است؛ متقاضیان باید از طریق معیارهای مشخص مالی و بهداشتی تأیید شوند.

شرایط اخذ اقامت مالزی چیست؟

تمام افراد می‌توانند از هر ملیتی صرف‌نظر از نژاد، مذهب، جنسیت و سن، پس از تایید دولت مالزی در راستای اخذ اقامت مالزی اقدام کنند.
گفتنی است؛ با اخذ این اقامت، همسر و فرزندان زیر ۲۱ سال و مجرد متقاضیان نیز تحت پوشش اقامت MM2H قرار خواهند گرفت.
مادامیکه سن فرزندان زیر ۲۱ سال و همچنین مجرد باشند، تحت پوشش ویزای MM2H قرار خواهند گرفت.
لازم به ذکر است؛ متقاضیان باید از طریق معیارهای مشخص مالی و بهداشتی تأیید شوند.

بهره‌مندی از خدمات و تسهیلات ویژه با اخذ ویزای ۱۰ ساله مالزی

اقامت ۱۰ ساله مالزی (MM2H) به افراد این امکان را می‌دهد تا علاوه بر داشتن فرصت برای لذت بردن از شیوه زندگی، با کیفیت بالا و ارزش‌های منحصر به فرد مالزی، از خدمات زیر بهره‌مند شوند:

ورود و خروج آزاد به مالزی برای دارندگان ویزای MM2H

با این ویزا افراد می‌توانند، آزادانه و در هر زمان وارد و یا از کشور مالزی خارج شوند.

ویزای ویژه والدین

والدین دارندگان اقامت ۱۰ساله مالزی (MM2H) که بیش از ۶۰ سال سن دارند، بر اساس یک ویزای قابل تمدید ۶ ماهه مخصوص، تا زمانی که گذرنامه MM2H فرزند آنان معتبر باشد، واجد شرایط زندگی در مالزی خواهند بود.

مالیات بر درآمد

درآمد خارجی و یا حقوق بازنشستگی خارجی دارندگان ویزای MM2H مستلزم پرداخت مالیات نیست.
لازم به ذکر است؛ درآمدی که به مالزی منتقل می‌شود، شامل پرداخت مالیات نبوده و تنها درآمد حاصل از مالزی، مستلزم پرداخت مالیات است.

خرید املاک مسکونی در مالزی

بر اساس این طرح، دارندگان اقامت ۱۰ ساله مالزی(MM2H) می‌توانند، با توجه به حداقل نرخ ایجاد شده توسط کشورهای مختلف برای خارجی‌ها، هر تعداد ملک مسکونی را در مالزی خریداری نمایند.

تحصیل فرزندان

کودکان دارندگان ویزای MM2H می‌توانند در مدارس دولتی یا خصوصی در مالزی (تا سن ۱۸ سالگی) تحصیل نمایند.

ارائه خدمات بهداشتی

امکانات پیشرفته‌ی پزشکی به طور گسترده‌ای در مالزی در دسترس دارندگان ویزای MM2H می‌باشد.
خاطرنشان می‌شود؛ بخشی از نیازهای پزشکی این افراد، تحت پوشش بیمه اجباری پزشکی قرار می‌گیرد.

سرمایه گذاری در مالزی

دارندگان ویزای مالزی خانه دوم من (MM2H)، با توجه به سیاست‌های موجود در دولت مالزی و مقررات و دستورالعمل‌هایی که در بخش‌های مربوطه مورد استفاده قرار می‌گیرند، مجاز به سرمایه‌گذاری و شرکت فعال در کسب و کار هستند.

استخدام خدمتکار

دارندگان اقامت ۱۰ ساله مالزی (MM2H) همچنین مجاز به درخواست یک خدمتکار خارجی هستند که تحت دستورالعمل‌های غالب اداره مهاجرت مالزی قرار دارد.

مجوز اشتغال در مالزی

متقاضیان اصلی (۵۰ سال و بالاتر) اقامت ۱۰ ساله مالزی (MM2H) در هفته ۲۰ ساعت مجوز کار دارند.
این افراد مجاز به درخواست مجوز کار در بخش‌های مهم (مطابق با دستورالعمل‌های غالب اداره مهاجرت مالزی) هستند.

شرایط اخذ ویزا برای افغان‌ها چگونه است؟

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *