تحصیل در مالزی، اقامت مالزی، دانشگاه های مالزی و کالج های زبان مالزی

تماس بگیرید
تماس از طریق واتساپ
پنج شنبه, ۲۱ آذر , ۱۳۹۸
منو

تحصیل در مالزی، اقامت مالزی و دانشگاه های مالزی

صفحه اصلی / اقامت مالزی / اقامت خانه دوم مالزی چیست؟
آشنایی با MM2H
خانه دوم مالزی

اقامت خانه دوم مالزی چیست؟
آشنایی با MM2H

بهترین تبلیغ برای ما، مشتریان ما هستند

امروزه بالاترین تعداد مشتریان مشاوره شریف، از طریق معرفی مشتریان قدیمی ما صورت می‌پذیرد.
لذا اعتماد مشتریان به مشاوره شریف، ارزشمندترین سرمایه این گروه بوده و در نگاه‌داری از این سرمایه، نهایت تلاش خود را می‌نماییم.

اقامت مالزی چطور و چگونه؟

دولت مالزی با ارائه‌‌ی برنامه‌ اقامت مالزی ( اقامت ۱۰ ساله مالزی) با نام اختصاری MM2H در اواخر سال ۲۰۰۰ طرح اقامتی جدیدی را معرفی کرد.
طرح اقامتی جدید؛ این اجازه را به خارجی‌ها می‌دهد تا برای اقامت و ویزای طولانی‌مدت ۱۰ ساله و قابل تمدید اقدام نمایند.
لازم به ذکر است؛ متقاضیان باید از طریق معیارهای مشخص مالی و بهداشتی تأیید شوند.

پارتنر ما در مالزی کیست؟

مشاوره شریف؛ نماینده انحصاری بزرگترین و معتبرترین شرکت مالزیایی (H20 ASPEN) ارائه‌دهنده‌‌ خدمات اقامت مالزی می‌باشد.

شرکت H20 ASPEN برند تجاری ما در کشور مالزی می‌باشد که با مجوز وزارت توریسم مالزی به صورت رسمی خدمات اخذ اقامت ۱۰ ساله را به متقاضیان در سراسر جهان ارائه می نماید.

گفتنی است؛ در وبسایت سازمان MM2H ما به عنوان برترین و موفق‌ترین پارتنر این اداره در ۵ سال گذشته با بالاترین آمار قبولی در پرونده‌های متقاضیان اقامت معرفی شده‌ایم.

شعار مشاوره شریف: “مالزی تخصص ماست “

ما با اتکاء به تجربه ۱۵ ساله، اطلاعات کارشناسی به روز و با تلاش و پیگیری‌ مداوم موفق به کسب آمار ۹۹% قبولی در پرونده‌های اقامتی متقاضیان خود در طی این سال‌ها شده‌ ایم.

مشاوره شریف؛ نماینده مستقیم یکی از پنج شرکت برتر ارائه دهنده خدمات اقامتی در کشور مالزی و توصیه شده در وب سایت رسمی اداره MM2H مالزی می باشد.

به اقامت در کشور سرسبز مالزی علاقمند هستید؟
مشاوره شریف در کمترین زمان اقامت شما را میسر می‌کند.

مشاوره رایگان تلفنی۲۲۷۷۹۴۶۲ – ۰۲۱

معرفی برنامه ؛ مالزی خانه دوم من (MM2H)

دولت مالزی طرح‌هایی را ارائه می‌دهد (اقامت مالزی خانه دوم من) که با کمک آن یک ویزای ورودی چندگانه با اعتبار ۱۰ سال به شهروندان خارجی (از هر کشوری که مورد تائید مالزی است) اعطا می‌گردد.

اعطای این ویزا (اقامت مالزی خانه دوم من) امکان زندگی در طول مدت تعیین شده و یا در مدتی طولانی‌تر را برای افراد یاد شده فراهم می‌آورد.

مالزی خانه دوم من

هزینه‌های پایین زندگی و ۱۰ هزار متقاضی اقامت مالزی خانه دوم من (MM2H)

جالب است بدانید؛ در حال حاضر بیش از ۱۰ هزار متقاضی در برنامه اقامت خانه دوم مالزی عضو هستند.

از جمله دلایلی که بسیاری از دارندگان ویزا، مالزی را برای زندگی انتخاب کرده‌اند؛ گذراندن دوران بازنشستگی و استراحت، برخی برای تحصیل در مدارس بین‌المللی خصوصی و برخی دیگر برای استفاده از آب و هوای آفتابی و زندگی با هزینه‌های بسیار پایین است.

گفتنی است؛ افراد خارجی دارای ویزای تائید شده (مالزی خانه دوم من) MM2H همچنین می‌توانند عضو گروه MM2H شوند.
در این عضویت، کارت تخفیف در اختیار اعضاء گذاشته می‌شود.

این تخفیف شامل: خدمات ارائه شده و اشتراک در یک هفته‌نامه و ارائه دیگر خدمات به صورت رایگان می‌باشد.

به اقامت در کشور سرسبز مالزی علاقمند هستید؟
مشاوره شریف در کمترین زمان اقامت شما را میسر می‌کند.

مشاوره رایگان تلفنی۲۲۷۷۹۴۶۲ – ۰۲۱

اقامت مالزی با خرید ملک انگلیسی‌ها و ژاپنی‌ها بیشترین متقاضیان ویزای اقامت خانه دوم مالزی (MM2H)

برای شرکت در فعالیت‌های اجتماعی اعضاء MM2H (اقامت خانه دوم مالزی) دعوت‌نامه‌هایی را دریافت می‌کنند، در این جلسات آنها با دیگر اعضاء MM2H آشنا می‌شوند و سوالات و نظرات خود را در مورد این طرح با آنها در میان می‌گذارند.

به علت بعضی از تغییرات ایجاد شده در قانون، در حال حاضر انگلیسی‌ها و ژاپنی‌ها به عنوان بیشترین متقاضیان درخواست‌کننده برای ویزای مالزی خانه دوم من (MM2H) شناخته می‌شوند که در حدود ۴ سال پیش چینی‌ها و بنگالی‌ها بیشترین درخواست برای عضویت در این برنامه را ارائه کرده بودند.

شرایط اخذ اقامت بلند مدت مالزی MM2H (مالزی خانه دوم من)

تمام افراد می‌توانند از هر ملیتی صرف‌نظر از نژاد، مذهب، جنسیت و سن، پس از تایید دولت مالزی در راستای اخذ اقامت خانه دوم مالزی یا برنامه (MM2H) اقدام کنند.
گفتنی است؛ با اخذ این اقامت، همسر و فرزندان زیر ۲۱ سال و مجرد متقاضیان نیز تحت پوشش اقامت MM2H قرار خواهند گرفت.

تاییدیه مالی:

لازم به ذکر است؛ برای اخذ اقامت خانه دوم مالزی (MM2H) بر اساس سن شخص اصلی درخواست‌کننده شرایط لازم تعیین می‌شود.

متقاضیان با سن بالاتر از ۵۰ سال:

مرحله اول در ایران:

متقاضیان در ایران باید مدارکی دال بر موجودی ۳۵۰ هزار رینگت در حساب بانکی و درآمد ماهانه ۱۰ هزار رینگت ارائه دهند.
نکته: افراد یاد شده پس از اخذ موافقت‌نامه می‌توانند موجودی ایران را برداشت نمایند.

مرحله دوم در مالزی:

سپرده‌گذاری در بانک مالزی مبلغ ۱۵۰ هزار رینگت مالزی است.
این سرمایه باید در یکی از بانک‌های مالزی به نام خود شخص سپرده شود.
ناگفته نماند؛ پس از یک سال متقاضیان می‌توانند یک سوم از این سرمایه ثابت را برداشت نمایند.
یادآور می‌شود؛ این هزینه قابل پرداخت برای خرید یک خانه، تامین هزینه تحصیل فرزندان در مالزی و پرداخت هزینه‌های پزشکی می‌باشد.

متقاضیان دارای سن کمتر از ۵۰ سال:

مرحله اول در ایران:

متقاضیان در ایران باید مدارکی دال بر موجودی ۵۰۰  هزار رینگت در بانک و درآمد ماهانه ۱۰ هزار رینگت ارائه دهند.
نکته: افراد یاد شده پس از اخذ موافقت‌نامه می‌توانند موجودی ایران را برداشت نمایند.

مرحله دوم در مالزی:

سپرده‌گذاری در بانک مالزی مبلغ ۳۰۰ هزار رینگت مالزی است.
این سرمایه باید در یکی از بانک‌های مالزی به نام خود شخص سپرده شود.
ناگفته نماند؛ پس از یک سال متقاضیان می‌توانند نیمی از این سرمایه ثابت را برداشت کنند.
یادآور می‌شود؛ این هزینه قابل پرداخت برای خرید یک خانه، تامین هزینه تحصیل فرزندان در مالزی و پرداخت هزینه‌های پزشکی می‌باشد.

 نکته ۱:
مبلغ ۱۵۰ هزار رینگت تا زمانی که متقاضی تحت این برنامه در مالزی زندگی می‌کند در حساب باقی خواهد ماند.
همچنین متقاضی هر زمان تمایل به لغو این اقامت داشته باشد، می تواند تمام موجودی خود را برداشت نماید.

نکته ۲: 
شایان ذکر است؛ تا هنگامی که متقاضیان توافق‌نامه مشروط (Conditional Approval) خود را دریافت نکرده‌اند نیاز به افتتاح حساب بانکی برای سرمایه ثابت خود ندارند.
گفتنی است؛ پس از دریافت این نامه برای افتتاح حساب بانکی، انجام تست‌های پزشکی و اخذ بیمه پزشکی در مالزی اقدام می‌شود.
همچنین پس از تکمیل این مراحل متقاضیان می‌توانند ویزای خود را از اداره مهاجرت در Putrajaya دریافت کنند.

توافق‌نامه مشروط :

در شرایط معمولی تمامی افرادی که مدارک را تکمیل و تحویل داده و نامه ثبت پرونده را دریافت کرده‌اند، باید نتیجه تائیدیه را حدود ۵ تا ۶ ماه بعد دریافت نمایند.
خاطرنشان می‌شود؛ در این تائیدیه متقاضیان توافق‌نامه مشروط را که تعیین‌کننده هزینه‌های ویزا و تمامی شرایط اقامت (شامل: مقدار سرمایه ثابت، داشتن یک آزمایش پزشکی و تهیه بیمه پزشکی می باشد) را دریافت می‌کنند.

به اقامت در کشور سرسبز مالزی علاقمند هستید؟
مشاوره شریف در کمترین زمان اقامت شما را میسر می‌کند.

مشاوره رایگان تلفنی۲۲۷۷۹۴۶۲ – ۰۲۱

 

ویزا :
مدت ویزا ۱۰ ساله، چندگانه و قابل تمدید

مدارک پزشکی:

متقاضیان در هنگام سفر به مالزی باید از سلامت کافی برخوردار باشند.
گفتنی است؛ این افراد باید برای تائید انجام معاینات پزشکی مورد نیاز اقدامات لازم را به عمل آورند.
در ادامه بد نیست بدانید؛ افرادی که مبتلا به بیماری‌های واگیردار مانند: ایدز (HIV) و یا سل باشند، نمی‌توانند در این برنامه عضو شوند.
همچنین در هنگام تائید تقاضا، متقاضیان در صورت نداشتن بیمه پزشکی باید برای گرفتن یک بیمه پزشکی معتبر در مالزی اقدام کنند.
 نکته: درخواست متقاضیان مسن به خاطر داشتن شرایط سنی از سوی شرکت‌های بیمه پذیرفته می‌شود، و می توان برای آنها در راستای لغو شرایط داشتن بیمه اقدام نمود.

بیمه و هزینه‌های پزشکی:

تمام متقاضیان باید یک سری آزمایشات پزشکی در مالزی انجام دهند.
این افراد همچنین باید دارای بیمه پزشکی باشند.
نکته: افراد بالای ۶۰ سال که نمی‌توانند تحت این پوشش قرار گیرند، از این قانون مستثنی هستند.
یادآور می‌شود؛ انجام این ۲ شرط می‌تواند پس از توافق‌نامه مشروط صورت گیرد.

مالیات:

فقط درآمدهایی که در داخل مالزی کسب می‌شود، مشمول مالیات خواهد بود.

سن متقاضی

بهره‌مندی از برنامه مالزی (خانه دوم من) هیچ محدودیت سنی ندارد.

یکی از ساختارهای بسیار خوب برنامه مالزی خانه دوم من، عضویت تمامی متقاضیان با هر سنی در این برنامه می‌باشد.
گفتنی است؛ متقاضیان مسن‌تر که سن آنها بیشتر از ۵۰ سال است از بودن در این محیط به خاطر داشتن آب و هوای گرم و مطبوع، هزینه پایین زندگی، وجود انواع مختلفی از گیاهان و جانوران، اقتصاد پایدار، انواع مختلفی از غذاهای عالی لذت می‌برند.
خاطرنشان می‌شود؛ اگر چه کشورهای دیگر برنامه‌های طولانی مدت اقامت را ارائه می‌کنند، اما در مجموع برنامه‌های آنها محدود به سن خاصی است.
بنا به دلایل یاد شده، برنامه اقامت بلند مدت مالزی MM2H در سطح بالاتری نسبت به بقیه برنامه‌ها در دیگر کشورها قرار می‌گیرد.

نکته: سپرده‌گذاری ثابت مورد نیاز برای متقاضیان بالای ۵۰ سال کمتر از سایرین است.
لازم به ذکر است؛ در موارد (زوجین) افراد متاهلی که فقط یکی از آنها بالای ۵۰ سال است، سن متقاضی که بیشتر است تعیین‌کننده مقدار سپرده‌گذاری ثابت می‌باشد.

جزییات اقامت مالزی: اقامت مالزی

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *