تماس فوری
پیام از طریق واتساپ
بهترین دانشگاه های جهان

بهترین دانشگاه‌ های جهان (100 دانشگاه برتر دنیا)

زمان مطالعه: 9 دقیقه
5/5 - (3 امتیاز)

بهترین دانشگاه‌ های جهان براساس معیارهای مختلفی مانند شهرت آکادمیک، نسبت استاد به دانشجو، تعداد ارجاعات به مقالات علمی، نسبت استادان و دانشجویان بین‌المللی، و شاخص‌های مرتبط با پایداری و اشتغال فارغ‌التحصیلان انتخاب شده‌اند. ما نیز بهترین دانشگاه های جهان را به شما معرفی می‌کنیم؛ از معروف ترین دانشگاه ها گرفته تا 10 دانشگاه برتر جهان! و در ادامه لیست 100 دانشگاه برتر جهان را خواهید خواند.

مشاوره شریف، همراه شما برای تحصیل در بهترین دانشگاه های دنیا است.

می خوای بهترین دانشگاه های دنیا رو بشناسی؟

اینجا رو کلیک کن

با دانشگاه های معروف دنیا آشنا شوید!

معروف‌ترین دانشگاه های جهان:

  • موسسه فناوری ماساچوست (MIT)
  • دانشگاه هاروارد
  • دانشگاه استنفورد
  • دانشگاه آکسفورد
  • دانشگاه کمبریج

سایر دانشگاه‌های معروف:

  • دانشگاه کالیفرنیا، برکلی (UC Berkeley)
  • کالج سلطنتی لندن (Imperial College London)
  • ETH زوریخ (موسسه فناوری فدرال سوئیس)
  • دانشگاه ملی سنگاپور (NUS)
  • دانشگاه توکیو
  • دانشگاه کلمبیا
  • دانشگاه شیکاگو
  • دانشگاه پرینستون
  • دانشگاه ییل
  • دانشگاه کالیفرنیا، لس آنجلس (UCLA)
  • دانشگاه پنسیلوانیا
  • موسسه فناوری کالیفرنیا (Caltech)
  • دانشگاه ملبورن
  • دانشگاه تورنتو
  • دانشگاه جان هاپکینز

این دانشگاه‌ها به دلیل شهرت جهانی، کیفیت آموزشی بالا و پژوهش‌های برجسته در میان دانشجویان و محققان مشهور هستند.

توجه! تأسیس شعب خارجی دانشگاه برتر دنیا در کشور مالزی، شرایط مساعدی را برای تحصیل معروف‌ترین برنامه های آموزشی در دانشگاه های مالزی با کمترین هزینه فراهم نموده است. 

10 دانشگاه برتر جهان 2024

براساس رده‌بندی QS World University Rankings در سال 2024، ده دانشگاه برتر جهان به شرح زیر است:

  • موسسه فناوری ماساچوست (MIT)
  • دانشگاه کمبریج
  • دانشگاه آکسفورد
  • دانشگاه هاروارد
  • دانشگاه استنفورد
  • کالج سلطنتی لندن (Imperial College London)
  • ETH زوریخ (موسسه فناوری فدرال سوئیس)
  • دانشگاه ملی سنگاپور (NUS)
  • دانشگاه کالج لندن (UCL)
  • دانشگاه کالیفرنیا، برکلی (UC Berkeley)

این دانشگاه‌ها براساس معیارهای مختلفی مانند شهرت آکادمیک، نسبت استاد به دانشجو، تعداد ارجاعات به مقالات علمی، نسبت استادان و دانشجویان بین‌المللی، و برای اولین بار در این سال، شاخص‌های مرتبط با پایداری و اشتغال فارغ‌التحصیلان رتبه‌بندی شده‌اند.

1- دانشگاه ماساچوست (Massachusetts Institute of Technology)

رنک اول بهترین دانشگاه های جهان از آن دانشگاه ماساچوست است. ماساچوست در سال 1861 در کمبریج،، نزدیک بوستون احداث شد. حدود 11،000 دانشجو در این دانشگاه تحصیل می‌کنند. 60 درصد دانشجویان ماساچوست در مقطع کارشناسی ارشد هستند. MIT دارای 5 دانشکده است:

  1. دانشکده معماری و برنامه ریزی.
  2. دانشکده مهندسی
  3. دانشکده علوم انسانی، هنر و علوم اجتماعی؛
  4. دانشکده مدیریت؛
  5. دانشکده زبان انگلیسی

تقویم تحصیلی دانشگاه  ماساچوست سیستم 4-1-4 با چهار هفته “دوره فعالیت های مستقل” در ژانویه است. در این دوره، دانشجویان کارشناسی و کارشناسی ارشد، اساتید، کارکنان و فارغ التحصیلان در انجمن ها، مجموعه های سخنرانی، سخنرانی ها و سایر فعالیت های ویژه شرکت می کنند.

دانشجویان کارشناسی، بیشترین کسانی هستند که در خوابگاه های محوطه دانشگاه زندگی می‌کنند. فرصت‌های زیادی برای دانشجویان مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد ماساچوست وجود دارد تا در آزمایشگاه‌ها یا مراکز متعدد MIT کسب تجربه کنند. آزمایشگاه راکتور هسته‌ای MIT، یکی از بزرگترین رآکتورهای تحقیقاتی دانشگاهی در ایالات متحده است که فرصت های تحقیقاتی ایده‌آلی برای دانشجویان فراهم کرده است. جالب است بدانید در یک سال اخیر بیش از 675 میلیون دلار برای تحقیقات MIT هزینه شده است و بودجه اضافی فدرال به آزمایشگاه لینکلن MIT اختصاص یافته است.

2- دانشگاه کمبریج لندن (University of Cambridge)

دانشگاه کمبریج هشتمین و بهترین دانشگاه های دنیا است که در 60 مایلی شمال لندن واقع شده است. تاریخ تأسیس این دانشگاه به سال 1209 برمی‌گردد. حدود 19000 دانشجو در این دانشگاه تحصیل می‌کنند و بیش از 35 درصد از آنها در مقطع کارشناسی ارشد تحصیل می‌کنند. در این دانشگاه شش دانشکده وجود دارد:

  1. دانشکده هنر و علوم انسانی.
  2. دانشکده علوم بیولوژیکی؛
  3. دانشکده پزشکی بالینی؛
  4. دانشکده علوم انسانی و اجتماعی؛
  5. دانشکده علوم فیزیکی؛
  6. دانشگاه تکنولوژی و ده ها بخش دانشگاهی دیگر 

تقویم دانشگاهی در کمبریج به سه دوره تقسیم می شود، مایکلماس (پاییز)، روزه (زمستان) و عید پاک (بهار). زبان آموزشی دانشگاه نیز انگلیسی است.

در دانشگاه کمبریج شاهد 31 خوابگاه مسکونی هستید که برای اسکان و پذیرش دانشجویان کارشناسی و کارشناسی ارشد است. 

جالب است بدانید در د انشگاه کمبریج سه کالج لوسی کاوندیش؛ موری ادواردز و کالج نیونهام  فقط برای زنان هستند.

حدود 20 درصد از دانشجویان این مرکز خارج از اتحادیه اروپا هستند. هزینه‌های تحصیل برای دانشجویان غیر اتحادیه اروپا بیشتر از سایرین است و بسته به رشته تحصیلی متفاوت است.

در دانشگاه کمبریج بیش از 100 کتابخانه وجود دارد که شامل کتابخانه های کالج و دپارتمان می‌شود.

این دانشگاه حدود 140 مرکز و مؤسسه تحقیقاتی مانند مرکز مطالعات آفریقا؛ مرکز سیاست اقتصادی و عمومی کمبریج؛ و موسسه ژئوفیزیک نظری دارد که در زمینه های مختلف تحقیقاتی مشارکت دارند. 

در یک سال اخیر، دانشگاه حدود 415 میلیون دلار کمک مالی و قراردادهای تحقیقاتی دریافت کرده است.

3- دانشگاه آکسفورد (University of Oxford)

دانشگاه آکسفورد قدیمی ترین دانشگاه در دنیای انگلیسی زبانان است، شاید باور کردنی نباشد ولی این دانشگاه آن‌قدر قدیمی است که کسی از تاریخ تاسیس آن خبر ندارد، هر چند به اذعان بعضی‌ها گفته می‌شود که تدریس در آنجا از اوایل قرن یازدهم بوده است.

بهترین دانشگاه های دنیا در مرکز شهر قرون وسطایی آکسفورد، به قول شاعر قرن نوزدهم متیو آرنولد، در «شهر رویایی مناره‌ها» واقع شده است. این دانشگاه دارای 44 کالج و سالن می‌باشد و دارای بزرگترین سیستم کتابخانه بریتانیا است. 

در مجموع 22،000 دانشجو در آکسفورد در حال تحصیل هستند که حدود نیمی از آنها در مقطع کارشناسی و 40 درصد دانشجویان بین المللی هستند. حتما برایتان جالب است که بدانید یک چهارم ساکنان شهر آکسفورد را دانشجویان تشکیل می‌دهند طوری که این شهر را تبدیل به جوان ترین شهر بریتانیا کرده‌اند. 

دانشگاه آکسفورد پردیس اصلی ندارد و ساختمان ها و امکانات آن در مرکز شهر قرون وسطایی پراکنده هستند. کالج های آن هر کدام دارای شخصیت و سنت های متمایزی هستند که به قرن ها قبل برمی گردد. کالج ها مؤسسات خودگردانی هستند که معمولاً دانشجویان به طور مستقیم به آنها مراجعه می کنند. چهار بخش دانشگاهی در دانشگاه آکسفورد وجود دارد: علوم انسانی، ریاضی، فیزیک و علوم زیستی. علوم پزشکی؛ و علوم اجتماعی. نقطه قوت خاص این دانشگاه رشته علوم پزشکی است که رتبه اول جهان را دارد. 

در میان فارغ التحصیلان آکسفورد می‌توانید نام بیش از 120 مدال آور المپیک، 26 برنده جایزه نوبل، هفت شاعر برنده جایزه، و بیش از 30 رهبر مدرن جهان از جمله بیل کلینتون، آنگ سان سوچی، ایندیرا گاندی و 26 نخست وزیر بریتانیا را ببینید. 

4- دانشگاه هاروارد (Harvard University)

دانشگاه هاروارد اولین و بهترین دانشگاه های دنیا است که جنبه تحقیقاتی و غیرانتفاعی دارد. رویکرد اصلی دانشگاه بر ایجاد فرصت‌های آموزشی برای افراد باتجربه، متمرکز است. هاروارد که در سال 1636 تأسیس شد، قدیمی‌ترین مؤسسه آموزش عالی ایالات متحده است. اکثر دانشجویان هاروارد در مقطع کارشناسی ارشد تحصیل می‌کنند و بیش از 20 درصد از دانشجویان آن بین‌المللی هستند. موقعیت مکانی و لوکیشن هاروارد در کمبریج، ماساچوست است. این دانشگاه دارای کالج و 11 دانشکده برای اعطای مدارک تحصیلی ارزشمند است.

  • دانشکده بازرگانی با رتبه عالی
  • دانشکده تحصیلات تکمیلی آموزش
  • دانشکده حقوق
  • دانشکده دولتی جان اف کندی
  • دانشکده پزشکی هاروارد در شهر نزدیکی بوستون

محبوب‌ترین رشته‌های تحصیلی دانشگاه هاروارد، رشته‌های علوم اجتماعی، زیست شناسی، تاریخ، ریاضیات و روانشناسی است. تقویم آموزشی این دانشگاه به صورت ترمی بوده و زبان آموزشی آن انگلیسی است.

بیشتر دانشجویان مقطع کارشناسی هاروارد، در خوابگاه محوطه دانشگاه زندگی می‌کنند. کتابخانه هاروارد بزرگترین کتابخانه دانشگاهی در جهان است که در بیش از 70 کتابخانه، حدود 19 میلیون جلد کتاب را جای داده است. 

5- دانشگاه استنفورد (Stanford University)

دانشگاه استنفورد حدود 150 سال قبل با اهداف اجتماعی تأسیس شد. مأموریت دانشگاه استنفورد، هدایت دانشجویان برای به دست گرفتن رهبری، همراه با مدیریت و مشارکت است.

دانشگاه استنفورد سال 1885 در منطقه خلیج کالیفرنیا، 30 مایلی جنوب سانفرانسیسکو احداث شد. بیش از نیمی از دانشجویان استنفورد در مقطع کارشناسی ارشد تحصیل می‌کنند. 5 دانشکده استنفور در مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد فعالیت دارند: 

  1. دانشکده علوم انسانی
  2. دانشکده علوم زمین 
  3. دانشکده مهندسی
  4. دانشکده بازرگانی و حقوق
  5. دانشکده آموزش و پزشکی

تقویم دانشگاهی دانشگاه استنفورد بر اساس سیستم یک، چهار و زبان آموزشی رایج آن انگلیسی است.

حدود 39 درصد از دانشجویان این دانشگاه بین المللی و غیربومی هستند. خوابگاه دانشجویی برای دانشجویان کارشناسی تا 4 سال تضمین شده است. کتابخانه استنفورد، که از 20 کتابخانه پشتیبانی می‌کند، دارای بیش از 9.3 میلیون جلد فیزیکی است! بودجه تحقیقاتی دانشگاه استنفورد بیشتر از یک میلیارد دلار است. 

بهترین دانشگاه های آسیا 2024

کلیک کنید

6- کالج سلطنتی لندن (Imperial College London)

کالج سلطنتی لندن، واقع در قلب لندن، یکی از دانشگاه‌های پیشرو در جهان است که به‌طور ویژه در حوزه‌های علوم، مهندسی، پزشکی و کسب‌وکار شهرت دارد. این دانشگاه در سال 1907 تأسیس شده و از آن زمان تاکنون به دلیل تحقیقات نوآورانه و آموزش با کیفیت بالا شناخته شده است. امکانات پیشرفته و همکاری‌های گسترده با صنایع مختلف، به دانشجویان و محققان این امکان را می‌دهد تا در پروژه‌های پیشگام شرکت کنند و در زمینه‌های مختلف علمی و فناوری به نتایج برجسته‌ای دست یابند.

دانشگاه کالج سلطنتی لندن بر اهمیت بین‌المللی بودن و تنوع فرهنگی تأکید دارد و میزبان دانشجویان و اساتیدی از بیش از 140 کشور جهان است. این دانشگاه به دلیل برنامه‌های برجسته در مهندسی، علوم طبیعی، و علوم پزشکی، و همچنین دستاوردهای قابل توجه در تحقیق و توسعه فناوری، به‌طور مداوم در میان برترین دانشگاه‌های جهان رتبه‌بندی می‌شود. محیطی پویا و الهام‌بخش در قلب یکی از پرجنب‌وجوش‌ترین شهرهای جهان، فرصتی بی‌نظیر برای دانشجویان فراهم می‌کند تا در یک محیط آموزشی و تحقیقاتی ممتاز رشد کنند.

7- ETH زوریخ (موسسه فناوری فدرال سوئیس)

ETH زوریخ، یکی از معتبرترین دانشگاه‌های جهان در زمینه‌های علوم، مهندسی، و فناوری، در زوریخ سوئیس واقع شده است. این موسسه در سال 1855 تأسیس شد و به‌عنوان یکی از بهترین دانشگاه‌های اروپا شناخته می‌شود. ETH زوریخ به دلیل پژوهش‌های نوآورانه و همکاری‌های بین‌المللی گسترده، به‌ویژه در حوزه‌های مهندسی، فیزیک، و علوم رایانه، شهرت جهانی دارد. فارغ‌التحصیلان این دانشگاه، شامل 21 برنده جایزه نوبل، تاثیر زیادی در پیشرفت‌های علمی و فناوری جهانی داشته‌اند.

دانشگاه ETH زوریخ با تاکید بر تحقیق و آموزش با کیفیت بالا، به عنوان یکی از پیشروان علمی و تحقیقاتی در جهان شناخته می‌شود. این دانشگاه با ارائه برنامه‌های چند رشته‌ای و همکاری نزدیک با صنایع مختلف، دانشجویان را برای مقابله با چالش‌های پیچیده جهانی آماده می‌کند. فضای بین‌المللی و متنوع ETH زوریخ، محیطی ایده‌آل برای تحقیق و نوآوری فراهم کرده است که در آن دانشجویان و محققان می‌توانند به تحقیقاتی پیشگام و کاربردی بپردازند.

8- دانشگاه ملی سنگاپور (NUS)

دانشگاه ملی سنگاپور (NUS)، بزرگترین و معتبرترین دانشگاه سنگاپور، در سال 1905 تأسیس شده و به‌طور مداوم در میان برترین دانشگاه‌های آسیا و جهان رتبه‌بندی می‌شود. NUS با تمرکز بر تحقیق و آموزش در زمینه‌های گسترده‌ای مانند علوم، مهندسی، پزشکی، علوم اجتماعی، و هنرها، به دانشجویان خود فرصتی بی‌نظیر برای یادگیری و رشد در یک محیط چند فرهنگی و بین‌المللی فراهم می‌کند. این دانشگاه به دلیل برنامه‌های آموزشی نوآورانه و پژوهش‌های برجسته‌اش شناخته شده است و با بسیاری از دانشگاه‌های معتبر جهانی همکاری می‌کند.

9- دانشگاه کالج لندن (University College London)

دانشگاه کالج لندن در رتبه دوازدهم بهترین دانشگاه های جهان قرار دارد. دانشگاه کالج لندن، یا UCL، یک موسسه دولتی است که در سال 1826 تاسیس شد. این دانشگاه، سومین مرکز علمی تأسیس شده در انگلستان، پس از دانشگاه آکسفورد و دانشگاه کمبریج بود . UCL در مرکز لندن مستقر است، ولی شعبه‌هایی در قطر و استرالیا نیز دارد. دانشگاه UCL قراردادهای مبادله و تحقیقاتی و سایر برنامه‌های مشارکتی با دانشگاه های سراسر جهان، مانند دانشگاه مونترال کانادا و دانشگاه ژجیانگ چین دارد.

دانشجویان UCL از حدود 150 کشور جهان گرد هم جمع شده‌اند. باید بدانید هزینه‌های تحصیل برای دانشجویان خارج از بریتانیا و اتحادیه اروپا بالاتر از دانشجویان ملی است. مسکن یا خوابگاه برای دانشجویان سال اول کارشناسی تضمین شده است.

تقویم دانشگاهی UCL سه ترم داشته و زبان آموزشی آن نیز انگلیسی است.

UCL دارای 11 دانشکده و یک بخش متمرکز بر معماری و برنامه ریزی است. این دانشگاه به چندین بیمارستان و مرکز پزشکی مانند بیمارستان دانشگاه کالج و بیمارستان رویال ملی گلو، بینی و گوش وابسته است. حوزه‌های تحقیقاتی اصلی دانشگاه در چند رشته‌ اصلی شامل علوم اعصاب، پزشکی شخصی، جمعیت‌ها و سلامت مادام‌العمر، محیط زیست و تحقیقات الکترونیک است.

دانشگاه کالج لندن در طول تاریخ خود دستاوردهای تحقیقاتی فراوانی داشته، به طور مثال یکی از استاد دانشگاه UCL در سال 1904 به خاطر کشف گازهای نجیب از جمله گاز نئون برنده جایزه نوبل شیمی شد.

10- دانشگاه کالیفرنیا (University of California Berkeley)

دانشگاه کالیفرنیا برکلی در رتبه چهارم بهترین دانشگاه های دنیا قرار دارد. این دانشگاه در 15 مایلی سانفرانسیسکو در منطقه ای که به منطقه خلیج واقع شده است. دانشگاه دولتی کالیفرنیا که به نام برکلی یا کال نیز شناخته می‌شود، در سال 1868 تأسیس شد. بیش از 70 درصد از دانشجویان برکلی در مقطع کارشناسی تحصیل می‌کنند. این دانشگاه دارای دانشکده‌های زیر است:

  1. دانشکده بازرگانی هاس
  2. کالج شیمی
  3. دانشکده مهندسی
  4. دانشکده بهداشت عمومی
  5. دانشکده حقوق 

تقویم تحصیلی دانشگاه نیز بر اساس ترم است و زبان آموزشی آن انگلیسی می‌باشد. در دانشگاه کالیفرنیا برکلی حدود 350 برنامه به دانشجویان ارائه می‌شود. محبوب‌ترین رشته‌های تحصیلی دانشگاه کالیفرنیا مهندسی برق و علوم کامپیوتر است. اقتصاد؛ علوم سیاسی؛ مدیریت کسب و کار؛ و روانشناسی نیز جزء رشته‌های پرطرفدار این دانشگاه است.

یک چهارم دانشجویان مقطع کارشناسی در خوابگاه‌های محوطه دانشگاه زندگی می کنند، از این تعداد حدود 95 درصد دانشجویان سال اول هستند. تقریباً 60 درصد از دانشجویان این دانشگاه بین المللی هستند و شهریه برای دانشجویان خارج از ایالت بیشتر از بقیه است. 

حدود 3000 دانش پژوه بین المللی هر ساله در سمت های موقت آموزشی یا پژوهشی به برکلی می‌آیند. تحقیقات برکلی محدود به آزمایشگاه‌های بخش دانشگاهی و مراکز تحقیقاتی نیست و در موزه‌ها و ایستگاه‌های میدانی بیولوژیکی تحت مدیریت و نظارت دانشگاه نیز انجام می‌شود. تحقیقات اصلی دانشگاه کالیفرنیا برکلی در زمینه گیاه شناسی، جانورشناسی، اکوسیستم و جنگلداری در سایت های ایستگاه های صحرایی است. کشف تعدادی از عناصر جدول تناوبی از جمله کالیفرنیوم و برکلیوم افتخاری بود که به نام دانشمندان چهارمین دانشگاه برتر دنیا ثبت شد. 

 لیست جدید 100 دانشگاه برتر دنیا در سال 2024

100 دانشگاه برتر جهان در سال 2024 نمادی از تعهد مراکز آموزش عالی دنیا است. این دانشگاه‌ها، که در سراسر جهان پراکنده هستند، بهترین منابع انتشار دانش هستند. رقابت بالایی که در بین دانشگاه های برتر دنیا وجود دارد، هر کدام را تبدیل به بهترین مکان برای دریافت برنامه‌های درسی جذاب و متنوع و فرصت‌های پژوهشی بی‌نظیر کرده است. لیست 100 دانشگاه برتر دنیا نشانگر توانایی بالای این مراکز در ترویج دانش و نوآوری جهانی است.

۱۰۰ دانشگاه برتر جهان

بر اساس رتبه بندی دانشگاه های جهانی QS در سال 2024

رنکینگ

دانشگاه

کشور

۱

موسسه فناوری ماساچوست (MIT)

Massachusetts Institute of Technology (MIT) 

ایالات متحده
کمبریج 

۲

دانشگاه کمبریج

University of Cambridge 

بریتانیا
کمبریج 

۳

دانشگاه آکسفورد

University of Oxford 

بریتانیا
آکسفورد  

4

دانشگاه هاروارد

Harvard University 

ایالات متحده 
کمبریج 

۵

دانشگاه استنفورد

Stanford University 

ایالات متحده
کمبریج 

۶

امپریال کالج لندن

Imperial College London

انگلستان
لندن 

۷

دانشگاه زوریخ

TH Zurich (Swiss Federal Institute of Technology) 

سوئیس
زوریخ  

۸

دانشگاه ملی سنگاپور

National University of Singapore (NUS) 

سنگاپور

9

 کالج UCL

UCL (University College London) 

انگلستان 
لندن 

۱۰

دانشگاه برکلی
(UCB) University of Berkeley

ایالات متحده
برکلی 

۱۱

دانشگاه شیکاگو

University of Chicago 

ایالات متحده
شیکاگو

۱۲

دانشگاه پنسیلوانیا

University of Pennsylvania

ایالات متحده
پنسیلوانیا

۱۳

دانشگاه کرنل

Cornell University

  ایالات متحده
ایتاکا

۱۴

دانشگاه ملبورن
University of Melbourne

استرالیا
پارک ویل

15

موسسه فناوری کالیفرنیا
California Institute of Technology (Caltech)

ایالات متحده
پاسادنا

۱۶

دانشگاه ییل

Yale University

ایالات متحده
نیوهیون

=17

دانشگاه پکن

Peking University

چین
پکن

=17

دانشگاه پرینستون

Princeton University

ایالات متحده
پرینستون

=19

دانشگاه نیو ساوت ولز
(UNSW Sydney) University of New South Wales

استرالیا
سیدنی

=19

دانشگاه سیدنی
University of Sydney

استرالیا
سیدنی

21

دانشگاه تورنتو
University of Toronto

کانادا
تورنتو

۲۲

دانشگاه ادینبورگ
University of Edinburgh

بریتانیا
ادینبورگ

23

دانشگاه کلمبیا
Columbia University

ایالات متحده آمریکا
نیویورک

24

دانشگاه PSL
PSL University

فرانسه
پاریس

25 

دانشگاه شنگهوا
Tsinghua University

چین
پکن

=26

دانشگاه فناوری نانیانگ
(NTU) Nanyang Technological University

سنگاپور
سنگاپور

=26

دانشگاه هنگ کنگ
University of Hong Kong
هنگ کنگ
هنگ کنگ

28

دانشگاه جان هاپکینز
Johns Hopkins University

ایالات متحده
بالتیمور

28

دانشگاه توکیو
University of Tokyo
ژاپن
توکیو
30 دانشگاه کالیفرنیا
(UCLA) University of California

ایالات متحده
لس آنجلس

30

دانشگاه مک گیل
McGill University

کانادا
مونترال

32 

دانشگاه منچستر
University of Manchester

انگلیس
منچستر 

33

دانشگاه میشیگان-آن آربور
University of Michigan-Ann Arbor

ایالات متحده
آن آربر 

=34 

دانشگاه ملی استرالیا
(ANU) Australian National University

استرالیا
کانبرا

=34

دانشگاه بریتیش کلمبیا
University of British Columbia

کانادا
ونکوور

36

دانشگاه EPFL
EPFL University

سوئیس
لوزان

37 

دانشگاه فنی مونیخ
Technical University of Munich

آلمان
مونیخ

=38 

انستیتو پلی تکنیک پاریس
Paris Polytechnic Institute

فرانسه
پالیزیا
سیدکس

=38

دانشگاه نیویورک
(NYU) New York University

ایالات متحده
نیویورک

40 

کینگز کالج لندن
King’s College London

انگلستان
لندن

41 

دانشگاه ملی سئول
Seoul National University

کره جنوبی 
سئول

42 

دانشگاه موناش
Monash University

استرالیا
ملبورن

43

دانشگاه کوئینزلند
University of Queensland

استرالیا
بریزبن 

=44

دانشگاه ژجیانگ
Zhejiang University

چین
هانگژو 

45 

مدرسه اقتصاد و علوم سیاسی لندن
(LSE) London School of Economics and Political Science

انگلستان 
لندن

46 

دانشگاه کیوتو
Kyoto University

ژاپن
توکیو

=47

دانشگاه صنعتی دلفت
Delft University of Technology

هلند
دلفت 

=47 

دانشگاه نورث وسترن
Northwestern University

ایالات متحده آمریکا
اوانستون 

=47 دانشگاه چینی هنگ کنگ
(CUHK) The Chinese University of Hong Kong

SAR هنگ کنگ

50

دانشگاه فودان
Fodan University

چین 
شانگهای

51

دانشگاه جیائو تونگ شانگهای
Shanghai Jiaotong University

چین
شانگهای  

52

دانشگاه کارنگی ملون
Carnegie Mellon University

ایالات متحده
پیتسبورگ  

53

دانشگاه آمستردام
University of Amsterdam

هلند
آمستردام 

54 

لودویگ-ماکسیمیلیان-دانشگاه مونیخ
Ludwig-Maximilian-University of Munich

آلمان
مونیخ 

55

دانشگاه بریستول
University of Bristol

بریتانیا
بریستول 

56 

موسسه علوم و فناوری پیشرفته کره
(KAIST) Korea Institute of Advanced Science and Technology

کره جنوبی
Daejeon

57

دانشگاه دوک
Duke University

ایالات متحده آمریکا
دورهام

58

دانشگاه تگزاس
University of Texas
آیالات متحده

59

دانشگاه سوربن فرانسه

فرانسه
پاریس 

60

دانشگاه علم و صنعت هنگ کنگ
Hong Kong University of Science and Technology

هنک کنگ

=61

دانشگاه کو لوون
KU Leuven

بلژیک 
لوون

62

دانشگاه کالیفرنیا، سن دیگو
(UCSD) University of California, San Diego

ایالات متحده
سن دیگو

63 

دانشگاه واشنگتن
University of Washington

ایالات متحده
سیاتل

64 

دانشگاه ایلینوی
University of Illinois

ایالات متحده
اورباناشامپاین

=65 

دانشگاه پلی تکنیک هنگ کنگ
Hong Kong Polytechnic University

هنگ کنگ

=65

دانشگاه مالایا
(UM) University of Malaya

مالزی
کوالالامپور 

67 

دانشگاه وارویک
University of Warwick

بریتانیا
کاونتری 

68 

دانشگاه اوکلند
Auckland University

نیوزیلند
اوکلندا

69 

دانشگاه ملی تایوان
(NTU) National Taiwan University

تایوان
تایپه

70

دانشگاه سیتی هنگ کنگ
City University of Hong Kong

هنگ کنگ

71

دانشگاه ساکلی پاریس
Saclay University of Paris

فرانسه
ژیف سور ایوت

72 

دانشگاه استرالیای غربی
University of Western Australia

استرالیا
پرت

=73 

دانشگاه براون
Brown University

ایالات متحده آمریکا
پراویدنس

=73

موسسه سلطنتی فناوری
(Royal Institute of Technology (KTH

سوئد
استكهلم

75

دانشگاه لیدز
University of Leeds

بريتانيا
ليدز

=76

دانشگاه گلاسکو
University of Glasgow

بریتانیا
گلاسکو 

=76 

دانشگاه یونسی
Yonsei University

کره جنوبی
سئول

78 

دانشگاه دورهام
Durham University

بریتانیا
دورهام 

79

دانشگاه کره
Korea University

کره جنوبی
سئول

80

دانشگاه اوزاکا
Osaka University

ژاپن
اوزاکا

=81

دانشگاه دوبلین
University of Dublin

ایرلند
دوبلین 

=81

دانشگاه ساوتهمپتون
University of Southampton

بریتانیا
ساوتهمپتون 

83

دانشگاه ایالتی پنسیلوانیا
Pennsylvania State University

ایالات متحده
پارک دانشگاه

84

دانشگاه بیرمنگام
University of Birmingham

بریتانیا
بیرمنگام 

=85

دانشگاه لوند
University of Lund

سوئد
لوند

=85

دانشگاه سائوپائولو

برزیل
سائوپائولو

=87

دانشگاه دولتی لومونوسوف مسکو
Lomonosov Moscow State University

روسیه
مسکو

=87

دانشگاه هایدلبرگ
University of Heidelberg

آلمان
هایدلبرگ

89 

دانشگاه آدلاید

استرالیا
آدلاید

90 

دانشگاه صنعتی سیدنی

استرالیا
های مارکت

=91

دانشگاه فناوری توکیو

ژاپن
توکیو 

=91 

دانشگاه زوریخ
University of Zurich

سوئیس
زوریخ

=93 

دانشگاه بوستون

ایالات متحده
بوستون

=93 

دانشگاه ملی مکزیک
(UNAM)

مکزیک
مکزیکوسیتی

=95 

دانشگاه بوئنوس آیرس
(UBA) University of Buenos Aires

آرژانتین
بوینس آیرس

=96 

دانشگاه سنت اندروز
University of St Andrews

بریتانیا
نت اندروز 

97 

موسسه فناوری جورجیا
Georgia Institute of Technology

ایالات متحده
آتلانتا

98 

دانشگاه آزاد برلین

آلمان
برلین

99 

دانشگاه پوردو

ایالات متحده
وست لافایت

100 

دانشگاه علم و فناوری پوهانگ
(POSTECH) Pohang University of Science and Technology

کره جنوبی
پوهانگ

=100

دانشگاه ناتینگهام

بریتانیا
ناتینگهام

می خوای با شرایط تحصیل در مالزی آشنا بشی؟

اینجا رو کلیک کن

سؤالات متداول 

1- دانشگاه آکسفورد بهتر است یا هاروارد؟

نام این دو دانشگاه به طور مداوم در بین 10 تا از بهترین دانشگاه های دنیا به چشم می‌خورد. بر اساس رنکینگ دانشگاه های جهانی در سال 2023، دانشگاه آکسفورد در رتبه اول و دانشگاه هاروارد در رتبه دوم لیست قرار دارد، در حالی که در فهرست دانشگاه های جهانی QS دانشگاه آکسفورد رتبه چهارم و دانشگاه هاروارد در رتبه پنجم قرار دارند..

2- کدام یک از بهترین دانشگاه های دنیا شرایط سخت تری برای ورود دارند؟

طبق جدیدترین رتبه بندی دانشگاه هاروارد، استنفورد و پرینستون سخت ترین کالج های آمریکا برای ورود در سال 2023 هستند.

3- چرا دانشجویان علاقه مند به تحصیل در دانشگاه های برتر دنیا هستند؟

تحصیل در دانشگاه های برتر دنیا باعث بهبود شانس های شغلی، پیشرفت آموزش و تحقیقات و آشنایی با فرهنگ های مختلف و بهبود فرهنگ جهانی می شود و به همین دلیل، بسیاری از دانشجویان در سراسر جهان دوست دارند در این دانشگاه ها درس بخوانند.

4- 100 دانشگاه برتر دنیا بر چه اساسی رتبه بندی شده اند؟

هر ساله لیستی از صد دانشگاه برتر جهان بر اساس شاخص های مختلفی در وبسایت‌هایی مانند QS، Times Higher Education و ARWU اعلام می‌شوند. 

5- چگونه می‌توان در یکی از 100 دانشگاه برتر دنیا پذیرفته شد؟

برای پذیرش در برترین دانشگاه های دنیا باید به عنوان یک دانشجوی بین المللی درخواست خود را از طریق سایت دانشگاه ثبت کنید و مراحل پذیرش را طی کنید. لازم به ذکر است شرایط تحصیل در این دانشگاه ها سخت تر از سایر مراکز علمی تحصیلی دنیا است.

6- در میان 100 دانشگاه برتر جهان نام دانشگاه های ایرانی وجود دارد؟

خیر، در حال حاضر هیچ دانشگاهی از ایران در لیست دانشگاه های برتر جهان قرار ندارد.

7- تفاوت بین دانشگاه های برتر و دانشگاه های معمولی چیست؟

تمرکز دانشگاه های برتر بر روی کیفیت آموزش، تحقیقات و تولید علم است و به دانشجویان فرصت های بیشتری برای پژوهش و کارآموزی در شرکت های بزرگ می دهند. همچنین، دانشگاه های برتر پروژه های بزرگ تحقیقاتی را اجرا می کنند و به صورت مستمر با شرکت های بزرگ همکاری می کنند.
همین حالا تماس بگیرید021-22840140

تحصیل در دانشگاه های برتر با مشاوره شریف

مشاوره شریف ایجنت تخصصی تحصیل و اقامت در یازدهمین مقصد تحصیلی محبوب دانشجویان است. برای درس خواندن در بهترین دانشگاه های مالزی با رنکینگ مطرح جهانی با کارشناسان ما در تماس باشید. برای انجام امور زیر همراه‌تان هستیم:

  • اخذ ویزای تحصیلی دانش آموزی و دانشجویی مالزی
  • اخذ اقامت «مالزی خانه دوم من»
  • پذیرش در دانشگاه های مالزی
  • ثبت نام در مدارس و کالج های زبان مالزی 
    همین حالا تماس بگیرید021-22840140

منبع:

https://www.topuniversities.com/university-rankings/world-university-rankings

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *