کارشناسی فناوری اطلاعات گرایش مهندسی سیستم های ابری در دانشگاه APU، رشته ای همگام با دانش و اطلاعات روز! این رشته به بررسی و طراحی سیستمهای مبتنی بر سیستمهای ابری میپردازد. تمرکز مهندسی سیستم های ابری، ایجاد و مدیریت زیرساختهای محاسباتی به کمک اینترنت است. کاربردهای این رشته خیلی بیشتر از تصور شما است. از ذخیرهسازی دادهها، پردازش موازی و اجرای برنامهها گرفته تا ارائه خدمات آنلاین و ارتقاء قابلیتهای اشتراک گذاری و همکاری در میان کاربران مختلف! برای درک عمیق از این رشته با مشاوره شریف همراه شوید.
برای تحصیل در بهترین دانشگاه فناوری مالزی APU
معرفی رشته مهندسی سیستم های ابری دانشگاه APU
مهندسی سیستم های ابری (INFORMATION TECHNOLOGY WITH A SPECIALISM IN CLOUD ENGINEERING) یکی از به روزترین رشتههای علوم کامپیوتر است که به طراحی، پیاده سازی و مدیریت زیرساخت های رایانش ابری میپردازد. رایانش ابری مدلی خاص از ارائه خدمات محاسباتی است. در این روش منابع محاسباتی، ذخیره سازی، شبکه و برنامههای کاربردی با کمک اینترنت در اختیار کاربران قرار میگیرد.
سیستمهای ابری یا (Cloud Computing) نیز به مجموعهای از منابع پردازشی اطلاعات گفته میشود با اینترنت و به صورت مجازی و مبتنی بر خدمات ارائه میشوند. رشته سیستم های ابری دانشگاه APU مالزی، به دانشجویان امکان میدهد تواناییهای کاربردی برای طراحی، پیادهسازی، مدیریت و بهینهسازی را یاد بگیرند.
مهندسان سیستم های ابری مسئول طراحی و پیاده سازی زیرساختهایی هستند که این منابع را ارائه می دهند. آنها مسئول مدیریت و نگهداری این زیرساخت ها هستند تا اطمینان حاصل کنند که کارآمد، قابل اعتماد و ایمن هستند.
مدرک کارشناسی فناوری اطلاعات گرایش مهندسی سیستم های ابری دانشگاه APU طوری طراحی شده است که دانشجویان را به آخرین و جدیدترین فناوری های پیشرفته روز دنیا و سازگار با طرح انقلاب صنعتی چهارم (IR4.0) تجهیز میکند.
اطلاعات کلی درباره رشته مهندسی سیستم های ابری دانشگاه APU | |
مقطع تحصیلی | کارشناسی |
دانشکده | علوم کامپیوتر و IT |
زیر شاخه | محاسبات فناوری و توسعه |
طول مدت تحصیل | 3 سال (معادل 6 ترم) |
تاریخ ثبت نام |
21 سپتامبر 2023 22 نوامبر 2023 |
توانایی و مهارت های کسب شده در رشته مهندسی سیستم های ابری
مدرک همزمان از دو دانشگاه APU مالزی و DMU انگلستان
شگفتانه دانشگاه های مالزی که در کمتر جایی نظیرش را پیدا میکنید اخذ دو مدرک همزمان است. دانشگاه APU مالزی نیز یکی از دانشگاه های پیشتاز در زمینه اعطای مدرک دوگانه به دانشجویان است. دانشجویان دوره کارشناسی رشته سیستم های ابری نیز می توانند از طرح دو مدرک همزمان APU-DMU بهره مند شوند. بر اساس این طرح، دانشجویان پس از فارغ التحصیلی دو مدرک همزمان همراه با ریزنمرات دریافت خواهند کرد:
- یک مدرک از دانشگاه APU مالزی
- یک مدرک از دانشگاه دِمونتفورت (DMU) انگلستان.
شرایط اخذ پذیرش مهندسی سیستم های ابری
برای پذیرش در رشته سیستم های ابری دانشگاه APU ابتدا باید وضعیت خود را مشخص کنید. چون شرایط دانشجویانی که با مدرک پیش دانشگاهی قصد اخذ پذیرش دارند با شرایط دانشجویانی که با مدرک کاردانی قصد ورود به این رشته را دارند با هم متفاوت است. با این شرایط آشنا شوید:
شرایط پذیرش با مدرک پیش دانشگاهی
اگر مدرک پیش دانشگاهی دارید، میتوانید پس از اخذ پذیرش دانشگاه APU مالزی، وارد سال اول دوره شده و پس از 3 سال تحصیل در این رشته فارغ التحصیل شوید. از آنجا که مدارک دوره پیش دانشگاهی در مالزی متفاوت است با شرایط هر کدام از این مدارک آشنا شوید:
شرایط اخذ پذیرش با پیش دانشگاهی STPM
- گذراندن حداقل دو درس در STPM (علوم) با حداقل معدل C (معدل 2.0 از 4.0) یکی در گروه دروس ریاضی و یکی از دروس ICT یا
- گذراندن حداقل دو درس در STPM با حداقل معدل C (معدل 2.0 از 4.0) شامل هر درسی در گروه ریاضیات پیشرفته در SPM یا
- گذراندن حداقل دو درس در STPM (علوم) با حداقل معدل C (معدل 2.0 از 4.0) یکی در گروه دروس ریاضیات پیشرفته و یکی از دروس ICT در SPM. متقاضیان حتما باید پیش نیاز درس ریاضی یا معادل آن را در ترم اول این دوره بگذرانند.
شرایط اخذ پذیرش با پیش دانشگاهیA-Level
- گذراندن حداقل دو درس در A-Level (علوم) یکی در گروه دروس ریاضی و یکی از دروس ICT یا
- گذراندن حداقل دو درس در A-Level در گروه ریاضیات پیشرفته در SPM/IGCSE/O-level یا معادل آن یا
- گذراندن حداقل دو درس در A-Level یکی در گروه دروس ریاضی و یکی از دروس ICT در SPM/O-Level/IGCSE یا معادل آن. متقاضیان حتما باید پیش نیاز درس ریاضی یا معادل آن را در ترم اول این دوره بگذرانند.
شرایط اخذ پذیرش با پیش دانشگاهی UEC
- گذراندن حداقل 5 درس با معدل B در UEC (علوم) شامل هر درسی از جمله ریاضیات و علوم یا درس ICT.
- گذراندن حداقل 5 درس با معدل B در UEC شامل هر درسی از جمله ریاضیات پیشرفته.
- گذراندن حداقل 5 درس با معدل B در UEC شامل هر درسی از جمله ریاضیات و علوم یا درس ICT در SPM یا معادل آن. متقاضیان حتما باید پیش نیاز درسی ریاضی یا معادل آن را در ترم اول این دوره بگذرانند.
شرایط پذیرش با مدرک پیش دانشگاهی Foundation یا Matriculation
- گذراندن یک درس در دوره پیش دانشگاهی foundation یا Matriculation با حداقل معادل کل 2.0 شامل دروس ریاضیات پیشرفته در SPM/IGCSE/O-Level یا معادل آن
نکته: شرط ریاضیات پیشرفته در صورتی مستثنی می شود که دوره foundation یا Matriculation درسی ریاضی را ارائه داده باشد که عناوین درسی آن معادل یا بیشتر از ریاضیات پیشرفته در سطح SPM باشد.
- یا گذراندن یک درس در دوره پیش دانشگاهی foundation یا Matriculation با حداقل معدل 2.0 در گروه ریاضی و علوم یا درس ICT در SPM/IGCSE/O-Level یا معادل آن.
شرایط ورود با مدرک کاردانی
اگر دیپلمتان را گرفتهاید و نیازی به شرکت در دوره پیش دانشگاهی مالزی ندارید، میتوانید کاردانی خود را بگیرید. در این صورت پس از 2 سال تحصیل در این رشته و اخذ مدرک کاردانی یا دیپلما مجاز هستید که وارد سال دوم رشته مهندسی سیستم های ابری در دانشگاه APU شوید و پس از 2 سال مدرک کارشناسی بگیرید. مدارک لازم برای ورود به سال دوم دوره کارشناسی رشته سیستم های ابری:
- کاردانی یک رشته مرتبط با ICT
- مدرک کاردانی با حداقل معدل 2.50
- نکته: دانشجویانی که معدل بیشتر از 2.0 و کمتر از 2.50 دارند ممکن است با ارزیابی هایی که دانشگاه APU با تایید هیات علمی دانشگاه انجام می دهد، پذیرفته شوند.
مدرک زبان لازم برای دانشجویان بین الملل
مدرک زبان برای تحصیل در مالزی از اصول مهم و ضروری است. با مدرک زبان مورد نیاز برای تحصیل در رشته سیستم های ابری آشنا شوید:
مدرک زبان | نمره قابل قبول |
آیلتس: نمره | 5.0 |
تافل iBT: | نمره 40 |
پیرسون (PTE): | نمره 47 |
MUET: | نمره 3.5 |
مهارت های سال اول مهندسی سیستم های ابری
در سال اول، دانشجویان مهارت های اساسی مورد نیاز هر متخصص IT را آموزش میبینند. درک اولیه از سیستمهای کامپیوتری به کمک معماری کامپیوتر؛ سیستم عامل، شبکه و پایگاه داده مهارتهای سال اول این رشته است. بعضی از دروس تخصصی نیز دانش اولیه در مورد طراحی و توسعه ی وب را در اختیار دانشجویان قرار میدهد. این دروس در توسعه ی مهارت های فردی و سازمانی و نیز پرورش خلاقیت و نوآوری کمک بزرگی به دانشجویان است.
دروس عمومی
- تفکر دیجیتال و نوآوری
- آگاهی بین فرهنگی و تنوع فرهنگی
- تحلیل و طراحی سیستم ها
- برنامه نویسی پایتون
- مفاهیم ریاضی برای محاسبات
- سیستم عامل و معماری کامپیوتر
- شبکه های کامپیوتری مقدماتی
- پایگاه داده مقدماتی
- برنامه نویسی C مقدماتی
- مبانی کارآفرینی
دروس تخصصی
- اصول طراحی و توسعه وب
مهارت های سال دوم مهندسی سیستم های ابری
در سال دوم، طیف گسترده تری از مهارت ها ارایه خواهد شد و دانشجویان درک بهتری از چارچوب ها و تکنیک های برنامه ریزی برای مدیریت استراتژیک منابع ابری سازمان ها همراه با مهارت ها و دانش خاص مورد نیاز برای ارزیابی، طراحی، پیکربندی و نگهداری زیرساخت های ابری اشتراکی به دست خواهند آورد. همچنین، دانشجویان درک کاملی از اهمیت سیستم های سازمانی و مدیریت شبکه در محیط های محاسبات مجازی به دست می آورند. آنها مهارت های برنامه نویسی مورد نیاز در مدیریت سیستم ها، فناوری های شبکه، طراحی شبکه و امنیت شبکه را خواهند داشت. APU با پرورش خلاقیت و نوآوری دانشجویان و یادگیری مستقل، آنها را برای ورود به بازار کار آماده می کند.
دروس عمومی
- مدل سازی آماری و احتمالی
- برنامه نویسی برای تحلیل داده ها
- فرآیند نوآوری
- روش های تحقیق برای محاسبات و فناوری
دروس تخصصی
- مفاهیم مجازی سازی
- اصول مسیریابی و سوئیچینگ
- فناوری موبایل و بی سیم
- برنامه های کاربردی تحت وب
- مدیریت سیستم و شبکه
- زیرساخت های مرکز داده
- تعامل انسان و کامپیوتر
- امنیت شبکه
مهارت های سال سوم مهندسی سیستم های ابری
در سال سوم، دانشجویان از مطالعات قبلی و تجربیات صنعتی خود برای افزایش آشنایی با محاسبات ابری و توسعه ی فردی و حرفه ای خود استفاده خواهند کرد. در این سال، دانشجویان یاد می گیرند که چگونه سیستم های مبتنی بر ابر را در شرکت ها با استفاده از مهارت های برنامه نویسی، مدیریت و استراتژی های برنامه ریزی، طراحی و مدیریت کنند. همچنین، دانشجویان به درک عمیق تری از اجزا، تنظیمات و متدولوژی های شبکه های سازمانی و نیز درک بهتری از مفاهیم و برنامه های محاسبات لبه ای به دست می آورند. برای پروژه پایان نامه از دانشجویان خواسته می شود تا یک راهحل برای یکی از مشکلات دنیای واقعی را بررسی کرده و توسعه دهند – آنها از این طریق توانایی خود را در ترکیب دانش فنی، تفکر انتقادی و مهارتهای تحلیلی برای تولید یک نمونه کار شخصی نشان خواهند داد.
دروس عمومی سال سوم
- راه اندازی کسب و کارهای نوپا
- مدیریت پروژه
دروس تخصصی
- تحقیق در مهندسی ابر
- مفاهیم و کاربردهای محاسبات لبه ای
- مدیریت سیستم های کامپیوتری
- طراحی و توسعه برنامه های کاربردی در فضای ابری
- فناوری اورژانسی
- شبکه سازی و اتوماسیون سازمانی
- زیرساخت ها و خدمات ابری
- مفاهیم و کاربردهای اینترنت اشیا
- پروژه مهندسی ابر
دروس اجباری MQA
- قدردانی از اخلاق و تمدن (دانشجویان مالایی)
- زبان ارتباطی مالایی (دانشجویان بین الملل)
- فلسفه و مسائل جاری
- مهارت های حرفه ای محل کار
- صداقت و مبارزه با فساد
- برنامه درسی مشترک
بهترین فرصت های شغلی برای فارغ التحصیلان
- مدیر ارشد فناوری (CTO)
- توسعه دهنده سرور
- مشاور راه حل های ابری
- مدیر پشتیبانی فنی
- مهندس تست فضای ابری
- توسعه دهنده پلتفرم های ابری
- اپراتور مرکز داده
- معمار ابر
- مهندس نرم افزار ابری
- مهندس شبکه ابری
- مدیر محصول ابری
- مشاور ابر
- طراح شبکه
عضویت آکادمی AWS
خدمات وب آمازون (AWS) گسترده ترین پلتفرم ابری در جهان است که سرویس های مراکز داده را در تمام دنیا ارائه میدهد.
خبر خوب این که، دانشگاه APU به عنوان یکی از مؤسسات عضو آکادمی خدمات وب آمازون (AWS)، برنامه درسی محاسبات ابری آکادمی AWS را از طریق گزینه های درجه چند رشته ای IT ارائه میدهد. دانشجویان سیستم های ابری دانشگاه APU مالزی توانایی دارند تا در مشاغل مربوط به محاسبات ابری با گواهینامه های AWS مشغول به کار شوند.
برنامه درسی آکادمی AWS توسط کارشناسان AWS توسعه یافته و خدمات فعلی و بهترین شیوه های به روز را ارائه میدهد. این دوره ها توسط مربیان معتبر آکادمی AWS که توسط AWS آموزش دیده اند تدریس می شوند تا به دانشجویان کمک کنند تا در فناوری AWS مهارت داشته باشند.
فرصت های شغلی با عضویت در آکادمی AWS
رشد سریع محاسبات باعث شده تا تعداد مشاغل زیادی در این زمینه با کیفیت بالا در سازمانهای سراسر جهان ایجاد شود و مهارتهای فنی که دانشجویان از طریق این برنامه به دست می آورند، موقعیت شغلی امروز و آینده آنها را تضمین می کند.
- معمار فضای ابری
- مهندس سیستم
- تحلیلگر سیستم
- مهندس DevOps
- مهندس قابلیت اطمینان شبکه
- مهندس ساخت
- توسعه دهنده نرم افزار
- معمار سیستم
- مدیر توسعه نرم افزار
- مدیر فناوری اطلاعات
- مدیر نوآوری داده ها
- دانشمند یادگیری ماشین
- مهندس فرآیند کسب و کار
- متخصص داده کاوی
- مدیر هوش تجاری
- مدیر تجزیه و تحلیل و گزارش
- مدیر تحلیل تصمیم گیری
معرفی گواهینامه CCNA شرکت سیسکو
سیسکو یک شرکت پیشرو در جهان در زمینه ی فناوری اطلاعات و شبکه است. دریافت گواهینامه CCNA سیسکو اولین گام برای ورود به بهتریت مشاغل فناوری اطلاعات است. برای کسب گواهینامه CCNA باید در آزمون شرکت کنید. این آزمون طیف گستردهای از اصول اولیه مشاغل فناوری اطلاعات را بر اساس آخرین فناوری های شبکه، مهارت های توسعه و نرم افزار و نقشهای شغلی پوشش میدهد. دانشجویان کارشناسی دانشگاه APU که در این برنامه ثبت نام میکنند، فرصتی برای دریافت گواهینامه CCNA مطابق با بروشور نسخه 7 CCNA خواهند داشت.
چهار درس این دوره مطابق با برنامه درسی CCNA طراحی شده است. این دروس به دانشجویان کمک میکند به منابع مختلف و نرم افزارهای شبیه سازی پلتفرم یادگیری دسترسی داشته باشند. دانشگاه APU به عنوان یکی از شرکای آکادمی سیسکو یک آزمایشگاه تخصصی سیسکو دارد که به تمام دستگاه های سیسکو مجهز شده است.
این تسهیلات به دانشجویان سال دوم و سوم کارشناسی امکان میدهد تا پیکربندی فیزیکی واقعی دستگاه های شبکه مانند روتر و سوییچ را یاد بگیرند. با استفاده از بهترین امکانات و همچنین مربیان خبره، دانشجویان در ترم آخر کارشناسی کاملا آماده شرکت در آزمون گواهینامه CCNA می شوند.