تماس فوری
پیام از طریق واتساپ
مقایسه زندگی در مالزی با ترکیه

مالزی بهتره یا ترکیه | مقایسه زندگی در مالزی با ترکیه

زمان مطالعه: 8 دقیقه
5/5 - (4 امتیاز)

زندگی در مالزی یا ترکیه! این سؤالی است که در ذهن کسانی که قصد مهاجرت دارند، جولان می‌دهد. برای گرفتن جواب این سؤال باید به مقایسه شرایط زندگی در مالزی با ترکیه بپردازید تا بتوانید به نتیجه درستی برسید. 

مشاوره شریف، تجربیات خود را از دو دهه زندگی در مالزی در اختیارتان قرار می‌دهد تا برای انتخاب مقصد مهاجرتی خود بهترین تصمیم را بگیرید. 

مقایسه زندگی مالزی با ترکیه

مالزی که در جنوب شرقی قاره آسیا واقع شده است با طبیعت بی‌نظیر، سواحل مرجانی، جنگل‌های انبوه و جاذبه‌های گردشگری بی شمار، میزبان گردشگرانی از سراسر دنیا است. پیشرفت کشور مالزی در زمینه تکنولوژی و آموزشی مثال زدنی است. به طوری‌که با زندگی در مالزی، مدرنیته را لمس خواهید کرد!

ترکیه نیز کشوری است که در نیمکره شمالی و محل تلاقی دو قاره آسیا و اروپا قرار دارد. این کشور اوراسیایی دروازه میان اروپا و آسیا است که هم داعیه آسیایی بودن دارد هم به عنوان کشوری اروپایی سری میان سرها دارد. موقعیت جغرافیایی ترکیه و قرار گرفتن در مرز میان دو قاره، این کشور را در تردید میان اروپایی و آسیایی بودن نگه داشته است.

داشتن مرز مشترک با ایران نیز باعث شده، ترکیه جزو اولین مقاصد سفرهای مهاجرتی، تفریحی و توریستی برای ایرانیان باشد. 

در این مقاله به مقایسه زندگی مالزی با ترکیه پرداخته و زندگی در هر دو کشور را به چالش کشانده‌ایم. ما برایتان تفاوت‌ها و شباهت‌های زندگی مالزی با ترکیه را موشکافی کرده‌ایم. با ما همراه شوید…

اطلاعات کلی درباره کشور مالزی

جمعیت

۳۳ میلیون نفر

مساحت

۳۳۰ هزار و ۸۰۳ کیلومتر مربع

موقعیت جغرافیایی

جنوب شرقی آسیا

واحد پول

رینگیت با کد اختصاری MYR

دین

اسلام

زبان رسمی

مالایی

تعداد استان ها

۱۳ ایالت و ۳ سرزمین فدرال

پایتخت

کوالالامپور

فاصله با ایران

۸ ساعت پرواز

اطلاعات کلی درباره کشور ترکیه

جمعیت

80 میلیون نفر

مساحت

۷۶هزار و ۹۶۳۰ کیلومتر مربع

موقعیت جغرافیایی

جنوب شرقی اروپا و غرب آسیای میانه

واحد پول

لیر ترکیه

دین

اسلام (سکولار)

زبان رسمی

ترکی استانبولی

تعداد استان ها

8 استان

پایتخت

آنکارا

فاصله با ایران

3 ساعت پرواز

مقایسه وضعیت تحصیل در مالزی با ترکیه

برای تحصیل در کشور ترکیه باید در آزمون سراسری با عنوان آزمون  YOS شرکت کنید. البته این قانونی است که از سال 2021 در کشور ترکیه اجرایی شد؛ تا قبل از این تاریخ دانشگاه های ترکیه آزمون ورودی داخلی داشتند؛ ولی از نوامبر 2021 تمام آزمون‌های داخلی دانشگاه های ترکیه لغو شد. با این حساب کسانی که قصد تحصیل در دانشگاه های ترکیه را دارند باید در آزمون سراسری شبیه به کنکور ایران شرکت کنند. 

از سوی دیگر دانشگاه های کشور ترکیه قدمت چندانی نداشته و دارای رنکینگ بالای جهانی نیستند. 

و در نهایت تحصیل در ترکیه با استاندارهای جهانی فاصله زیادی داشته و مدارک اخذ شده از دانشگاه های ترکیه اعتبار بین المللی در دنیا ندارند. 

در مقایسه زندگی مالزی با ترکیه باید بدانید بسیاری از دانشگاه های مالزی با اعتباری جهانی، پذیرای دانشجویان زیادی از سراسر دنیا هستند. رشد چشمگیر رنکینگ دانشگاه های مالزی این کشور را تبدیل به سی و دومین مقصد تحصیلی محبوب دنیا کرده است.

علاوه بر آن، مدرک اعطایی دانشگاه های مالزی در دنیا شناخته شده و معتبر است. شما می‌توانید با مدرک دریافتی از دانشگاه های مالزی، در هر نقطه دنیا که مایل باشید ادامه تحصیل دهید یا در شغل دلخواه خود مشغول به کار شوید.

دانشگاه های پارتنر در مالزی، پلی برای عبور و رسیدن به دانشگاه های دلخواه در سایر نقاط دنیا است. شما می‌توانید از شرایط ساده پذیرش دانشجو در مالزی استفاده کرده و پس از شروع تحصیل در مالزی، درس خواندن را در دانشگاه های پارنتر در دیگر نقاط دنیا ادامه دهید. 

دانشگاه های پارنتر مالزی جزو دانشگاه های معتبر و شناخته شده جهانی هستند. به طور مثال با انتخاب دانشگاه تیلورز مالزی می‌توانید یک مدرک از دانشگاه تیلورز و مدرک دوم را بدون ذکر نام از دانشگاه کوینزلند استرالیا دریافت کنید. 

مزیت دیگر تحصیل در مالزی، امکان اخذ دو مدرک همزمان است. مدرک همزمان یعنی دانشجو علاوه بر داشتن شرایط انتقالی به دانشگاه های پارنتر، بعد از اتمام تحصیل از دو دانشگاه به طور همزمان مدرک می‌گیرد.

تحصیل در مالزی

اینجا را کلیک کنید

مقایسه آب و هوای مالزی با ترکیه

مقایسه آب و هوای مالزی با ترکیه

کشور ترکیه آب و هوای متنوعی دارد. به دلیل جغرافیای کوهستانی این کشور در بخش‌ مرکزی فلات آناتولی، آب‌وهوای نسبتاً خشک قاره‌ای را تجربه می‌کنید.

شرق و شمال شرقی ترکیه آب‌وهوایی کوهستانی سرد و گزنده دارد و در سواحل دریای سیاه، هوا ابری و مه آلود است. 

آب و هوای سواحل غربی و جنوبی ترکیه مدیترانه‌ای است. تابستان گرم و خشک و زمستان‌های سرد و پربارش از ویژگی های آب و هوای این منطقه است. 

در بخش‌های شمال شرقی ترکیه نیز شاهد زمستان های طولانی و تابستان‌هایی نسبتاً خنک خواهید بود. به عبارت بهتر در ترکیه تکلیف‌تان با آب و هوا چندان معلوم نیست و نمی‌توانید پیش بینی کنید که در هر نقطه ترکیه هوا چگونه خواهد بود و شما در آن نقطه چه پوششی داشته باشید.

در مقایسه زندگی مالزی با ترکیه، این کشور آب و هوای مطلوب و معتدلی دارد. به دلیل موقعیت جغرافیایی مالزی که در منطقه استوایی قرار دارد، در این کشور شاهد آب و هوای جنگلی و استوایی هستید.

در مالزی تغییرات دمایی چندانی را نمی‌بینید، نهایت تغییرات دمایی مالزی از 21 درجه تا 32 درجه سانتیگراد متغیر است. در هر نقطه از مالزی که باشید، می‌توانید تصمیم درستی برای لباس پوشیدن‌تان بگیرید، چون دقیقاً می‌توانید پیش بینی کنید که دمای هوا در مالزی تا چه حدی افزایش یا کاهش خواهد داشت. تغییرات دمایی در مالزی در طول فصل‌های مختلف سال از 28 تا 32 درجه سانتیگراد متغیر است.  

دمای هوای در مالزی در اغلب زمان‌ها، بهاری و دوست داشتنی است، مخصوصاً در روزهای بارانی هوا شاعرانه تر می‌شود. اگر دلتان هوای خنک‌تر می‌خواهد می‌توانید به ارتفاعات بروید و هوای خنک مطبوعی را تجربه کنید.

البته دمای هوای ارتفاعات مالزی، آن قدرها که فکر می‌کنید سرد نیست، دمای ارتفاعات از 15 درجه تا 25 درجه سانتیگراد متغیر است. سواحل مالزی هم در تمام سال با هوای مطبوع و دوست داشتنی میزبان گردشگران سراسر دنیا است. 

مقایسه امنیت کشور مالزی با ترکیه

مرز مشترک و فاصله جغرافیایی نزدیک با ایران، کشور ترکیه را مقصدی مطلوب برای ایرانیان کرده است. به دلیل مرز خشکی مشترک ترکیه با ایران، این کشور مقصدی مناسب برای پناهندگان و مهاجرین غیر قانونی ایرانی شده است.

در واقع بسیاری از کسانی که ویزایشان ریجکت شده، قصد پناهندگی دارند، یا شرایط مساعدی برای اخذ پاسپورت ندارند به طور غیر قانونی وارد خاک ترکیه می‌شوند. وجود این افراد فضای کشور ترکیه را مخصوصاً برای ایرانیان تا حدودی ناامن کرده است. حضور پناهندگان و مهاجرین غیرقانونی که از ترکیه به عنوانی گذرگاهی برای رسیدن به سایر کشورها استفاده می‌کنند، آمار جرم و جنایت توسط آنها را بالا برده است. بیشترین جرم  صورت گرفته در کشور ترکیه مربوط به جیب‌بری و سرقت‌های خیابانی است.

برای مقایسه زندگی مالزی با ترکیه، باید بدانید در مالزی، هیچ قانونی برای پناهندگی وجود ندارد. در کشور مالزی هیچ فرد خارجی نمی‌تواند به طور غیرقانونی وارد این کشور شود. در واقع قوانین سختگیرانه دولت مالزی مانع از حضور مهاجران غیرقانونی در این کشور شده است.

از سوی دیگر قوانین پیچیده اقامت در مالزی باعث شده تنها اقشار نخبه و فرهیخته وارد خاک مالزی شوند. ضمن آن که بسیاری از کسانی که اقامت تحصیلی یا خانه دوم من دارند، چون در حال رفت و آمد در مالزی هستند؛ برای همین نباید دست از پا خطا کنند تا ویزایشان ریجکت نشده و امکان عبور و مرور را از دست ندهند.

مالزی کشوری امن از نظر گردشگران است. هر چند در مالزی هم مجرمانی هستند که اقدام به سرقت و جیب‌بری می‌کنند، ولی قوانین کشور مالزی عامل بازدارنده‌ای برای آنها به شمار می‌رود. 

مقایسه زبان کشور مالزی با ترکیه

برای زندگی در هر دو کشور مالزی و ترکیه باید با زبان مردم آشنایی داشته باشید ولی تفاوت اصلی زندگی مالزی با ترکیه در کاربرد و استفاده از زبان است. 

همان طور که می‌دانید، زبان رسمی کشور ترکیه، ترکی استانبول است و زبان رسمی کشور مالزی، باهاسا مالایی است.

مردم ترکیه تعصب شدیدی روی زبان ترکی دارند و حتی با مهاجرین و گردشگران هم به زبان ترکی صحبت می‌کنند. در حالی که بسیاری از دانشجویان و حتی توریست ها ترجیح می‌دهند که به زبان انگلیسی با دیگران ارتباط برقرار کنند.

چالش اصلی مهاجرین در کشور ترکیه برای انجام کارهای روزمره، تحصیل، کسب درآمد، راه اندازی بیزینس، انجام کارهای اداری وغیره یادگیری زبان ترکی است! 

زبان ترکی یکی از سخت‌ترین زبان‌ها است و حتی در صورتی که این زبان را آموزش ببینید، در هیچ کجای دیگر دنیا به کارتان نمی‌آید.

اما در مقایسه زندگی مالزی با ترکیه، هر چند زبان مردم مالزی مالایی است ولی برای زندگی در مالزی نیازی به یادگیری زبان مالایی ندارید! چون زبان مورد استفاده و رایج میان مردم مالزی، زبان انگلیسی است.

حتی بسیاری از خانواده‌ها آموزش زبان انگلیسی به فرزندان را از خانه شروع می‌کنند.

ضمن آن که بسیاری از دانشگاه های مالزی از زبان انگلیسی برای آموزش‌ استفاده می‌کنند.

شما در مالزی حتی اگر قصد یادگیری زبان انگلیسی را هم نداشته باشید باز هم به خاطر محیط اینترنشال، انگلیسی را به طور خودکار یاد می‌گیرید. مزیت یادگیری زبان در کشور مالزی این است که چون باید به زبان انگلیسی زندگی کنید، یادگیری شما بسیار عمیق خواهد بود. علاوه بر این، زبان انگلیسی یکی از زبان‌های زنده دنیا است که در هر نقطه‌ای از کره زمین که باشید، برایتان چاره ساز است. 

زبان مردم کشور مالزی

کلیک کنید

مقایسه طبیعت مالزی و ترکیه

ترکیه کشوری کوهستانی است و دشت‌های آن به حاشیه‌های ساحلی محدود می‌شود. پوشش گیاهی ترکیه در مناطق مختلف این کشور، به علت تفاوت وضعیت آب و هوایی با هم فرق دارد. اگر به دنبال طبیعت سرسبز ترکیه هستید باید به دیدن علفزارهای استپ و چند جنگل محدود در این کشور بسنده کنید. منظور از استپ مناطقی است که علف‌ها و بوته های کوتاه دارند. 

اگر دلتان گشت و گذار در جنگل های ترکیه را می‌خواهد، باید بدانید سهم جنگل‌ها در ترکیه تنها 27 درصد از خاک این کشور است. 12 پارک طبیعی در مناطق ساحلی شاید شما را راضی کند!

و اما مقایسه زندگی مالزی با ترکیه از نظر طبیعت: به لطف آب و هوای استوایی و بارش‌های مکرر باران در مالزی، شاهد پوشش گیاهی سرسبز و جنگل های انبوه در این کشور خواهید بود.

شما می‌توانید زیر سایه درختان و در جنگل‌های انبوه مالزی، ساعت‌ها قدم بزنید و از تابش نور خورشید در امان باشید. برای گردش در جنگل‌های مالزی نیازی نیست به نقاط دور دست بروید، چون در این کشور به هر طرف که سر بچرخانید جنگلی انبوه با زیبایی وصف ناپذیر خواهید دید. با این حال اگر دلتان گردش در نقاط بکر و دست نخورده روی کره زمین را می‌خواهد، باید به جزایر لنکاوی بروید، تا شاهد نقاشی خالق چیره دست هستی، بر خاک مالزی باشید.  

در طبیعت و حیات وحش مالزی هم، خیلی عظیمی از حیوانات اهلی و وحشی را می‌بینید که تا به حال وصفشان را در کتاب‌ها خوانده‌ یا در فیلم ها دیده بودید. فیل، ببر، گاوهای وحشی عظیم، کرگدن سوماترا، تاپیرها، خوک های وحشی، و بسیاری از گونه های آهو، از جمله پلاندوک، کروکودیل ها، لاک پشت های دریایی سبز و لاک پشت های چرمی غول پیکر نمونه کوچکی از حیات وحشی است که در طبیعت مالزی می‌توانید از نزدیک ببینید.  

مقایسه جمعیت کشور مالزی و ترکیه

جمعیت مقوله مهمی است که کشور ترکیه را درگیر خود کرده است. ترکیه از کشورهای پرجمعیت خاورمیانه است و جمعیتی بالغ بر 80 میلیون نفر دارد. براساس پیش بینی اداره آمار تا سال 2040 جمعیت این کشور به 100 میلیون نفر می‌رسد.

علاوه بر جمعیت ترکیه آمار بالای مهاجرین در این کشور باعث شده توزیع امکانات میان جمعیت به سختی باشد و مردم و مهاجرین این کشور برای بهره مندی از امکانات باید انتظار زیادی بکشند. ضمن آن که جمعیت زیاد مردم ترکیه باعث شلوغی و ترافیک سنگین خیابان‌های این کشور شده است.

در مقایسه زندگی مالزی با ترکیه: در کشور مالزی امکانات با جمعیت متناسب است و شما قرار نیست هرگز در این کشور برای به دست آوردن چیزی در صف انتظار بمانید. امکانات توزیع عادلانه و یکنواخت داشته و فاصله طبقاتی در این کشور مفهومی ندارد.

مقایسه جمعیت 1,000,000 مهاجرین در ترکیه با جمعیت 30,000 نفری آنها در مالزی، گواه روشنی بر این ادعا است. 

مقایسه فرهنگ مردم مالزی و ترکیه

کشور ترکیه به خاطر ماهیت اوراسیایی که دارد فرهنگی متفاوت با سایر کشورهای آسیایی دارد. اجتماع فرهنگ‌های مختلف ارمنی، عربی، گرجی و یونانی باعث ایجاد تنوع فرهنگی زیادی در این کشور شده‌ است. از همین رو ترکیه نژادپرستی و تبعیض قومیتی نسبت به اقوام غیرترکی در این کشور، بسیار رایج است.

مالزی هم کشوری چندفرهنگی است. اما حضور اقوام و ملیت‌های مختلف، نه تنها باعث نگاه نژادپرستانه به آنها نشده، بلکه مردم مالزی را تبدیل به انسان‌های خونگرم و مهربانی کرده که به سازگاری و همزیستی مسالمت آمیز در دنیا شهره هستند.

مقایسه زندگی مالزی با ترکیه نشان می‌دهد که در مالزی هیچ کس نگاه قومیتی و همراه با تبعیض نژادی به بقیه نداشته و همه در صلح و صفا در کنار یکدیگر زندگی می‌کنند.

مقایسه دین مردم مالزی ترکیه

ترکیه خاستگاه ادیان زیادی است و بخش عمده‌ای از مردم این کشور مسلمان و اهل تسنن هستند. درصدی از مسلمانان علوی و بخش کوچکی نیز شیعه و بقیه مردم پیرو سایر ادیان یا بدون دین هستند. هرچند ترکیه کشوری مسلمان است ولی تفاوت‌های زیادی با سایر کشورهای مسلمان دنیا دارد. در واقع ترکیه سکولار بوده و مردم این کشور پایبند به اصول مذهبی نیستند.

در حالی که دین مردم مالزی اسلام است و مردم این کشور کاملاً پایبند اصول دینی و مذهبی هستند. دولت مالزی نیز قوانین حاکم در این کشور را با آموزه‌های دینی همراه کرده است. علاوه بر آن به خاطر تنوع ادیان و حضور اقوام مختلف در مالزی، آزادی ادیان اصلی مسلم و پذیرفته شده در این کشور است و هر فرد مجاز به رعایت قوانین دینی و مذهبی خودش است. 

مشاوره شریف در شبکه های اجتماعی

مقایسه وضعیت اقتصادی و هزینه زندگی مالزی با ترکیه

بدون شک تأمین هزینه زندگی، عامل تعیین کننده‌ای برای تصمیمات بزرگ ما است. وضعیت اقتصادی و هزینه زندگی در مالزی با ترکیه تفاوت‌های زیادی دارد.

در سال‌های اخیر وضعیت اقتصادی ترکیه نابسامان بوده و تورم بالایی را تجربه کرده است. دلیل هزینه بالای زندگی در کشور ترکیه را می توان در این موارد پیدا کرد:

  • هزینه بالای بنزین و سوخت
  • نرخ بالای مالیات

مقایسه زندگی مالزی با ترکیه بیانگر این موضوع است که کشور مالزی در چند دهه اخیر، وضعیت اقتصادی باثباتی داشته و مسئولین این کشور به خوبی توانسته‌اند شرایط اقتصادی مطلوبی برای مردم فراهم کنند. تورم در اقتصاد مالزی جایگاهی ندارد و مردم در شرایط متعادل اقتصادی زندگی آرامی را تجربه می کنند.

به گزارش تازه‌نیوز در ۵ سال گذشته مالزی با میانگین رشد مثبت ۳.۷% اقتصاد، جزو موفق‌ترین کشورهای منطقه در رشد اقتصادی بوده است.

آشنایی با وضعیت اقتصادی کشور مالزی

کلیک کنید

وضعیت اشتغال و بیکاری مالزی در مقایسه با ترکیه 

حداقل دستمزد در ترکیه 260 دلار در ماه است و یک فرد مجرد با پرداخت اجاره بهای منزل مسکونی خود، سبک زندگی بسیار ابتدایی خواهد داشت، زیرا اجاره بها بیشترین درآمد او را خواهد گرفت.

تخمین زده می‌شود کسانی که درآمد متوسطی در ترکیه دارند، پول کافی برای تأمین هزینه‌های اولیه و داشتن یک زندگی مناسب داشته باشند. اما مسئله اینجا است که یافتن شغل مناسب با وجود نرخ بیکاری 10.10 درصد ترکیه (ژوئیه 2022 ) کار دشواری است. 

اما بازار کار و اشتغال مالزی به دلیل فعالیت مستمر و همه جانبه تجاری و اقتصادی دولت، وضعیت مساعدی دارد. نیروی کار مالزی در بخش خدمات غذا و نوشیدنی، تجارت عمده و خرده‌فروشی، فعالیت‌ها و خدمات اداری، پشتیبانی و غیره رشد قابل ملاحظه ای دارد. وضعیت اشتغال در بخش‌های تولید و ساخت و ساز نیز در سال‌های اخیر افزایش داشته است. 

بر اساس گزارش اداره آمار مالزی (DOSM)، تعداد افراد بیکار در مالزی با کاهش روبرو است. نرخ بیکاری مالزی 3.7 در جولای 2022  بوده که رقم بسیار ناچیزی است. با این اوصاف در مقایسه زندگی مالزی با ترکیه کدام کشور را برای زندگی و کار کردن ترجیح می‌دهید؟

ناگفته نماند؛ با وجود وضعیت مطلوب اشتغال و پایین بودن نرخ بیکاری در مالزی، اخذ ویزای کار در این کشور چالش‌های زیادی دارد. برای دریافت اطلاعات دقیق‌ می‌توانید به مقاله ویزای کار مالزی مراجعه کنید. 

سیستم حمل و نقل عمومی مالزی در مقایسه با ترکیه

در کشور ترکیه سیستم حمل و نقل عمومی عادی است. متروبوس‌ها، تراموا، کشتی‌های بخار، خطوط هوایی ملی و داخلی، اتوبوس‌ها، قطارهای بین شهری، مینی بوس‌های محلی و غیره حمل و نقل جاده‌ای را در این کشور ساده کرده است. تاکسی‌های متعدد و مترو نیز در خدمت شهروندان کلان‌ شهرهای ترکیه است. 

برای مقایسه زندگی مالزی باید سری به سیستم حمل و نقل مالزی بزنید. کشور مالزی از نظر حمل و نقل تفاوت‌های زیادی با ترکیه دارد. وضعیت زیرساخت های حمل و نقل مالزی بسیار به روز و همرده شهرهای بزرگ و پیشرفته دنیا است. انواع قطارهای اکسپرس، اتوماتیک، قطارهای سبک شهری، منو ریل، اتوبوس‌های مجهز و تاکسی، وسایل حمل و نقل عمومی است که جابجایی شهروندان مالزی را سهل و آسان کرده است. 

سیستم حمل و نقل عمومی مالزی جزو پیشرفته‌ترین سیستم‌هایی است که نظیرش را در کمتر کشوری پیدا می‌کنید. حمل و نقل بی‌دغدغه و راحت در شهرها، یکی از لذت‌های زندگی در مالزی است. 

تفاوت قوانین راهنمایی و رانندگی مالزی و ترکیه

در ترکیه بیش از ۲۰ میلیون خودرو وجود دارد که باعث ترافیک سنگین مخصوصاً در شهر استانبول شده است. از سوی دیگر عدم رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی در شهرهای ترکیه بر حجم شلوغی و ترافیک جاده‌های این کشور افزوده است.  

در مقایسه زندگی مالزی با ترکیه، استانداردها و قوانین راهنمایی و رانندگی مالزی نسبت به بسیاری از کشورهای جنوب شرقی آسیا بالاتر است. در کشور مالزی قوانین راهنمایی و رانندگی به دلیل هزینه‌های بالای جریمه‌ها به شدت رعایت می‌شود. ضمن آن که ترافیک در مالزی هیچ معضل لاینحلی نیست و تنها در بزرگراه ها ترافیک سبکی را مشاهده می‌کنید. 

ویزای مالزی در مقایسه با ویزای ترکیه

ویزای مالزی در مقایسه با ویزای ترکیه

طی توافق نامه‌ای که کشور ایران با ترکیه امضا کرده، شهروندان ایرانی اجازه دارند تا 3 ماه بدون ویزا در خاک ترکیه بمانند. ایرانیان برای گردشگری و سفرهای توریستی به ترکیه نیازی به ویزا ندارند. توریست ها و گردشگران ایرانی فقط با داشتن پاسپورت معتبر با تاریخ اعتبار بیشتر از 6 ماه می‌توانند وارد این کشور شوند. مدت اقامت بدون ویزا در کشور ترکیه 90 روز یا سه ماه است. اما ایرانیان برای تحصیل، اقامت و کار در ترکیه باید ویزا بگیرند. انواع ویزای ترکیه برای ایرانیان شامل:

  • ویزای توریستی و سیاحتی
  • ویزای کاری
  • ویزای تحصیلی 
  • ویزای ترانزیت

ایرانیان و توریست‌های برای مدت 14 روز می‌توانند بدون ویزا به مالزی سفر کنند. البته دریافت مهر ورود 14 روزه در فرودگاه مالزی همان مجوز ورود است و داشتن آن الزامی است. سایر ویزاهای مالزی که می‌توانید برای تحصیل و اقامت در این کشور بگیرید از این قرار است:

  • ویزای دانشجویی مالزی
  • ویزای اقامت خانه دوم من
  • ویزای کار کشور مالزی

با ویزای تحصیلی و ویزای «اقامت خانه دوم من MM2H» در مالزی می‌توانید ویزای همراه نیز بگیرید. ویزای همراه یک ویژگی ممتاز است که به شما اجازه می‌دهد در صورت متأهل بودن همسر و فرزندان زیر 21 سال و در صورت مجرد بودن پدر و مادر خود را در طول دوران تحصیل و اقامت به مالزی بیاورید.  

تجربه خوشایند زندگی در مالزی با مشاوره شریف

مشاوره شریف، بزرگترین ارائه‌دهنده‌ی خدمات تخصصی به ایرانیان در کشور مالزی است.

تجربه دو دهه زندگی در مالزی به ما ثابت کرده که این کشور بهترین نقطه برای زندگی فرهیختگان و نخبگانی است که به دنبال جایی برای زندگی بهتر هستند. برای اخذ اقامت و دریافت انواع ویزای مالزی با ما تماس بگیرید:

  • ویزای توریستی مالزی
  • ویزای سوشیال مالزی
  • ویزای تحصیلی دانشجویی و دانش آموزی
  • ویزای اقامت خانه دوم من SMM2H و MM2H 
همین حالا تماس بگیرید021- 22840140

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *