تحصیل در مالزی، اقامت مالزی، دانشگاه های مالزی و کالج های زبان مالزی

تماس بگیرید
چهارشنبه, ۱ آبان , ۱۳۹۸
منو

تحصیل در مالزی، اقامت مالزی و دانشگاه های مالزی

مدارک مورد نیاز برای تجدید گذرنامه دانشجویی

مدارک مورد نیاز برای تجدید گذرنامه دانشجویی

 ۱ ـ  اصل و تصویر گذرنامه از تمامی صفحات مهردار

۲ ـ   اصل و تصویر شناسنامه

۳ ـ   اصل و تصویر کارت ملی

۴ ـ   پرداخت هزینه؛ معادل ۳۶۰ رینگیت

۵ ـ   عکس؛ ۳ قطعه

۶ ـ   تکمیل فرم تجدید گذرنامه [ دانلود فرم مربوطه]

تبصره ۱:  داشتن پرونده دانشجویی کامل، الزامی است.

تبصره ۲:  تجدید گذرنامه برای دانشجویان و همراهان رایگان می‌باشد.

تبصره ۳:  براساس بخش‌نامه جدید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، در گواهی‌ها و مدارک تحصیلی صادره از سوی دانشگاه باید موارد زیر قید شود:
*   وضعیت تحصیــــلی دانشجو
*   مشخصات به صورت تمام وقت یا پاره وقت بودن (Full or Part Time )
*   رشته
*   مقطع
*   و طول دوره تحصیلی.

لازم به ذکر است؛ در راستای تداوم تسهیلات دانشجوئی، ارائه گواهی یاد شده، هر ۶ ماه یک بار الزامی می‌باشد.

منبع : ttp://iranembassy.com.my/

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *